LIEBHERR hladilnik z zamrzovalnikom CBN4835

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Liebherr CBN 4835 Comfort prostostoječi kombinirani hladilnik se ponaša s skupno prostorino 343 litrov. Hladilnik ima elektronsko uravnavanje temperature z LED pri... Preberi cel opis
1.499,00 € -13 %
1.299,00 €
-13 %1.499,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eSvet ponudbi
Ponudba trgovine eSvet za izdelek LIEBHERR hladilnik z zamrzovalnikom CBN4835. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Glasnost (v dB)
33 dB
Globina (v cm)
66.5 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F70407
Prijavi napako
Liebherr CBN 4835 Comfort prostostoječi kombinirani hladilnik se ponaša s skupno prostorino 343 litrov. Hladilnik ima elektronsko uravnavanje temperature z LED prikazom, ločeno upravljanje temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu, optični in akustični opozorilni sistem pri odprtih vratih ter še mnogo več. Hrana v hladilniku bo dlje časa sveža in vitaminsko bogata.

Zdaj še z večjo kapaciteto v notranjosti za shranjevanje hrane, še bolj varčni, še tišji, še enostavnejši za uporabo in z vrhunskim dizajnom; Liebherr-jevi BluPerformance aparati predstavljajo novo usmeritev v hlajenju in zamrzovanju ter postavljajo nove standarde.

NoFrost

NoFrost sistem iz Liebherr-a omogoča hitro zamrzovanje s pomočjo ventilatorja brez odvečnega ledu za varno in dolgoročno shranjevanje hrane. NoFrost tehnologija omogoča veliko večjo kapaciteto shranjevanja in omogoča uporabo brez odtaljevanja.

BioFresh

V BioFresh predelih hrana ohrani zdrave vitamine, aromo in privlačen izgled veliko dlje, kot v navadnih hladilnik. Z napredno tehnologijo je temperatura natančno vzdrževana na idealni ravni minimalno nad 0°C.

DuoCooling

Natančen in ločen nadzor temperature hladilnega in zamrzovalnega dela omogoča DuoCooling tehnologija: dva ločeno nastavljiva hladilna vezja. Med hladilnim in zamrzovalnim delom ni izmenjave zraka, zato se vonjave ne morejo prenesti, obenem pa se hrana ne izsuši.

Predali se odpirajo na gladko tekočih teleskopskih vodilih in jih lahko odstranite, ko so vrata odprta pod kotom 90 stopinj.
LIEBHERR hladilnik z zamrzovalnikom CBN4835
LIEBHERR hladilnik z zamrzovalnikom CBN4835
1.299,00 €
v eSvet

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka