HOME DELUXE otroška hiška 11112

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Velika palača - idealna za male raziskovalce!

Imate doma majhnega kralja ali malo princeso in iščete prostor za igro in zabavo? Potem imamo ravno pravšnjo hiško za...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Paketko.si ponudbi
Ponudba trgovine Paketko.si za izdelek HOME DELUXE otroška hiška 11112. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F66FAF
Prijavi napako
Velika palača - idealna za male raziskovalce!

Imate doma majhnega kralja ali malo princeso in iščete prostor za igro in zabavo? Potem imamo ravno pravšnjo hiško za vas. Naj vaš otrok osvoji veliko palačo in odkriva svoje novo kraljestvo! Veliko vznemirljivih dogodivščin čaka na vašega malega junaka/junakinjo in mu zagotavlja fantastično zabavo. Otroci si lahko privoščijo odmor na stabilni, nastavljivi klopi! Slabo vreme? Brez problema! V notranjosti palače je dovolj prostora za igranje in skrivanje. Z odejami in blazinami hiška postane zatočišče pred nevihto. Odprta okna nudijo prijetno klimo poleti, streha hiše pa ostane suha tudi v dežju. Ta igralna hiša je zagotovo nova najljubša igrača vašega otroka!

Igralno hišo lahko postavite na vrtu, terasi ali v hiši. Upoštevajte, da je uporaba igralnice dovoljena samo pod nadzorom odraslih. Hiško lahko tudi poljubno pobarvate in prilagodite vaši okolici.

Lastnosti izdelka:
Nastavljiv sedež (debelina lesa 8 mm)
Gladka površina
Okolju prijazen in certificiran s strani TÜV Süd
Stabilna konstrukcija
Enostavna in hitra namestitev

Obseg dobave:
1x hiška
1x material za montažo
HOME DELUXE otroška hiška 11112
HOME DELUXE otroška hiška 11112
615,95 €
v Paketko.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka