Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine, 1 kos

Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine, 1 kos

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Grelni obliž za učinkovito olajšanje ob bolečih menstruacijah.


Naravni grelni obliži so namenjeni toplotni terapiji oziroma učinkovitemu lajšanju bolečin ob ... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 02:34.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o FutuNatura ponudbi
Ponudba trgovine FutuNatura za izdelek Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine, 1 kos. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F4943D
Prijavi napako

Grelni obliž za učinkovito olajšanje ob bolečih menstruacijah.


Naravni grelni obliži so namenjeni toplotni terapiji oziroma učinkovitemu lajšanju bolečin ob menstruaciji.

Številne ženske se v prvih dneh menstruacije srečujejo z bolečino v spodnjem delu trebuha, ki se lahko širi v predel križa in je posledica krčenja maternice. Ti grelni obliži so zasnovani posebej za lajšanje menstrualnih težav in zagotavljajo toplotno terapijo za bolečine, ki se pojavijo v spodnjem delu trebuha.

So prijazni do kože in se hitro segrejejo, zato nudijo hitro olajšanje. Povsem neopazno jih lahko uporabljamo pod oblačili - doma, v šoli ali službi.

Navodila za uporabo Grelnega obliža:

Odprite vrečico tik pred uporabo.
Odstranite zaščitno folijo z lepilne strani obliža. Namestite grelni obliž na prizadeto mesto, tako da ga z lepilno stranjo pritrdite na kožo. Poskrbite, da se grelne celice ne prekrivajo.
Lahko traja do 30 minut, da obliž doseže terapevtsko temperaturo.
Za doseganje optimalnih učinkov priporočamo, da pustite grelni obliž delovati osem ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur v obdobju 24 ur.
Grelni obliž namestite na kožo tako, da se ji gladko prilega. Poskrbite, da ni izbočen ali naguban, da se izognete tveganju za opekline.
Vsak obliž je namenjen samo za enkratno uporabo. Po uporabi odvrzite z odpadki.

Sestavine: železov prah, voda, aktivno oglje, lesna moka, sol.

Vsebina: 1 obliž 22x9,5 cm.

Neto količina: 42 g.

Medicinski pripomoček.

Opozorila: Ta izdelek lahko povzroči opekline. Osebe, stare 55 let in več: tveganje za opekline narašča s starostjo.Grelni obliž naj se uporablja pod nadzorom, kadar ga uporabljajo starejši ali invalidi. Osebe z občutljivo kožo in osebe z alergijskimi reakcijami na zdravila ali kozmetiko naj pod obliž namestijo tanko tkanino. Ne uporabljajte med spanjem ter neposredno po kopeli ali tuširanju. Obliža ne uporabljajte med športno aktivnostjo. V primeru, da imate sladkorno bolezen, slabo prekrvavitev, revmatoidni artritis, ter v primeru da jemljete zdravila ali ste noseči, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.Vsaka grelna celica vsebuje železo, ki je lahko nevarno za zdravje v primeru zaužitja. V primeru zaužitja izperite usta z vodo in pokličite nujno medicinsko pomoč. V primeru, da vsebina grelnega obliža pride v stik s kožo ali očmi, takoj izperite z vodo. Obližev se ne sme segrevati ali pogrevati v mikrovalovni pečici, ker obstaja nevarnost, da se vnamejo oz. zagorijo. Grelni obliži lahko povzročijo opekline tudi pri nizkih temperaturah, če se uporabljajo v nasprotju z navodili. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici.

Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine, 1 kos
Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine, 1 kos
4,49 €
v FutuNatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka