Točilna naprava za pivo THE SUB Heineken Edition

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
THE SUB Heineken Edition je Heineken brat družine THE SUB. Enakovreden po širini, višini in dolžini, enakovreden po zmogljivostih. Ponaša se prav z e... Preberi cel opis
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F02788
Prijavi napako
THE SUB Heineken Edition je Heineken brat družine THE SUB. Enakovreden po širini, višini in dolžini, enakovreden po zmogljivostih. Ponaša se prav z enako hladilno in točilno tehnologijo kot vsi bratje iz družine THE SUB. Pa brez skrbi, vsi TORP sodčki so skladni tudi s tem pravim lepotcem v barvah Heinekena.

Navduši goste in postrezi z najbolj okusnim pivom kar iz tvoje kuhinje!
Spoznaj THE SUB, inovativno točilno napravo. Izjemna rešitev za vse, ki pri okusu piva ne sprejemate kompromisov - THE SUB ti zagotavlja super ekstra ohlajenost in najboljšo svežino točenega piva. Kadarkoli. Kjerkoli, no, skoraj kjerkoli :).

Zmogljiv, a eleganten - ponos vsakega doma
THE SUB sta razvila mednarodno uveljavljena mojstra, Heineken in Krups, oblikoval pa ga je priznani industrijski oblikovalec Marc Newson. THE SUB tako ponuja vse, kar ponujajo profesionalni točilni aparati - odličen okus in nepozabno doživetje prave pivnice, pri tebi doma :).

Preprosto odpri pipo, natoči do roba in uživaj
Profesionalno razvit, a tako poenostavljen, da ga lahko uporablja prav vsak, seveda pod pogojem, da obožuješ pivo. Izberi tvoje najljubše pivo v TORP sodčku, vstavi sodček in uživaj v okusnem, sveže točenem pivu.

THE SUB je kul. Tudi zato, ker je uporaba tako zelo preprosta.
V THE SUB enostavno vstaviš 2-litrski TORP sodček, priključiš aparat in počakaš, da se pivo ohladi. Da ne bo pomote, piva ni potrebno spiti v enem dnevu, THE SUB namreč svežino in odličnost piva zagotavlja kar do dolgih 15 dni.

Prijazno do okolja:

A+ energijski razred - le 11 W porabe v stanju pripravljenosti
Raven hrupa: 25 dB
Embalaža (karton) in sodčki za pivo so 100- odstotno primerni za recikliranje

Priloženo:

THE SUB aparat
odcejevalnik
napajalni kabel (0,9 m)
navodila za uporabo

Opomba: Pivo ni del paketa.
Točilna naprava za pivo THE SUB Heineken Edition
Točilna naprava za pivo THE SUB Heineken Edition
179,00 €
v Rundasekunda

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka