Vrhunska brezžična mini kamera Spy HD

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vrhunska mini kamera Spy HD s širokokotnim snemanjem, HD-ločljivostjo, vgrajenim mikrofonom in visokokakovostno tehniko zaznavanja gibanja.
Kamera Mini spy HD - Visoka...
Preberi cel opis
49,90 € -52 %
23,99 €
2-4 dni
-52 %49,90 €
z dostavo 26,98 €
Cena z dostavo
26,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Vsak nakup na spletni strani outletstore.si nagradimo in vam priložimo še prikupno darilo ( Wallet Ninja - žepni delovni pripomoček ) v vrednosti 12.90 € !

Več o Outletstore.si ponudbi
Ponudba trgovine Outletstore.si za izdelek Vrhunska brezžična mini kamera Spy HD. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00ED545A
Prijavi napako
Vrhunska mini kamera Spy HD s širokokotnim snemanjem, HD-ločljivostjo, vgrajenim mikrofonom in visokokakovostno tehniko zaznavanja gibanja.
Kamera Mini spy HD - Visoka kakovost video posnetka in fotografije
Ste se naveličali velikih in nepraktičnih kamer? To je prava rešitev za vas.
Vrhunska mini kamera Nano HD s širokokotnim snemanjem, HD-ločljivostjo in odličnimi tehničnimi lastnostmi.
Želite zaščititi svoje otroke, dom, delovno okolje? Zaščitite se z mini HD-kamero.
S to skoraj nevidno mini kamero, ki zabeleži vse premike, lahko zaščitite vse svoje dragocenosti! • SNEMAJTE IN FOTOGRAFIRAJTEPoleg tega, da lahko izdelate video posnetke visoke ločljivosti, lahko s kamero Nano HD tudi fotografirate. Vse trenutke, posnete na mini kameri, lahko enostavno prenesete na svoj računalnik preko USB-priključka.• ŠIROKA UPORABAMini kamera Nano HD je zelo praktična in fleksibilna. Uporabite jo lahko kot varnostno kamero tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Uporabite jo lahko tudi kot monitor za dojenčke, avto-kamero ali pa jo povežete z dronom. • VARNA ZAŠČITATa kamera je tako majhna, da je skoraj neopazna, hkrati pa zagotavlja visokokakovostno sliko. Uporabite jo kot varnostno kamero v svojem domu in se počutite varno ter zaščiteno. • DETEKTOR GIBANJAKamera Nano HD cam vključuje visokokakovostno tehniko zaznavanja gibanja. Posname vsako gibanje, posneti material se avtomatsko shrani vsakih 5 minut. • VISOKA KAKOVOSTNapredna tehnologija za stiskanje fotografij ohranja visokokakovostne video posnetke in na ta način učinkovito hrani spomin. • NOČNO SNEMANJETa mini kamera ujame visokokakovostne fotografije tudi ponoči ali v slabih pogojih.Lastnosti:Prenosljiva nadzorna kamera- Lahka in majhna- Nadzorna kamera slika in snema- Kvaliteta videa: 720p in 1080p- Možnost uporabe micro SD kartice (ni vključena)- Odporna na udarce in vodo- Senzor za nočno snemanje- Polnjenje preko USB kabla- Kapaciteta baterije: 200 mAh- Čas delovanja: 60 min- Čas polnjenja: 2-3 ure- Piksli kamere: 12 MP- Decode format: MJPG- Video format: AVI- Format slike: JPG- Resolucija slike: 12M (4032x3024)- Resolucija videa: 1080p (1920x1080), 720p (1280x720)- Dimenzije: 1,5x1,5x1,3 cmBarva: črna z barvno sredinsko črto.
Vrhunska brezžična mini kamera Spy HD
Vrhunska brezžična mini kamera Spy HD
23,99 €
v Outletstore.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka