Barva do lasje MANIC PANIC - Classic - Venera Zavist

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Polistenčne barve za lase MANIC PANIC® (klasična formula)

Barva: zavija Venus (Briljantno zelena - svetlejša in jasnejša kot če Green Envy išče čarobni odtenek z... Preberi cel opis

20,89 €
3-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o metalshop.si ponudbi
Ponudba trgovine metalshop.si za izdelek Barva do lasje MANIC PANIC - Classic - Venera Zavist. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00ECDCDC
Prijavi napako

Polistenčne barve za lase MANIC PANIC® (klasična formula)

Barva: zavija Venus (Briljantno zelena - svetlejša in jasnejša kot če Green Envy išče čarobni odtenek zelene barve. Ta barva pusti od 45 minut do ure)

Če je ta barva barva lase, barvana rumena, lahko dvignete v turkizno zeleno barvo. Zato priporočam, da se belilo za beljenje čim bolj beleži. V vlogi je treba dovoliti dlje trajanje ukrepa.

Barve niso testirane na živalih in ne vsebujejo nobenih sestavin živalskega izvora.

Ker barve vsebujejo naravne sestavine, ima učinek regeneracije las, zato njihova uporaba ne poškoduje las.

OPIS PROIZVODA (klasična formula):
Te barve so na voljo v epruvetah s prostornino 118 ml. Ena cev običajno le rame za lase dolžina. (1/2 skodelice za kratke lase, celotna vsebina skodelice za dolge lase).

Barve se uporabljajo za lase, ki so bile predhodno razsvetljene ali beljene. Ta barva Manic Panic vstopi v globlje lasne mešičke in zato v večini primerov traja dlje. Barve Manic Panic omogočajo uporabnikom, da ustvarijo svoje neomejene odtenke in kombinacije, ki bodo ustrezale njihovim posameznim željam.

Navodila za uporabo:

Lasje temeljito z globokim čistilnim šamponom. Potem dobro sperite, da bi se izognili ostanki na laseh šamponu.Vlasy brisačo suho in nato običajno način vyfénujte.

Zaščita: Pri obarvanju nosite zaščitne rokavice. Obarvanje obraza in ušes, da se prepreči, da se pred obarvanjem teh delovnih mest uporablja. Nanesite barvo na suhe lase. Zahtevana količina barve se premeša v plastično posodo. Uporabite barvo, bodisi s čopičem in približno 2,5 cm od korena do konice. Prepričajte se, da ste na vrvici barve las enakomerno uporabili. Strgalo las, prevlečeno s pigmentom. Svetlejše barve Manic Panic® Barvne barve lahko zahtevajo čas dlje, da se barva največ absorbira na dlake in s tem tudi podaljša učinek obarvanja.

Čas: barva pusti vsaj 30 minut. Nato barve Manic Panic® popolnoma absorbirajo, vendar se ti rezultati za vsakega posameznika razlikujejo. Za trdovratne lase je priporočljivo uporabiti plastično kapico in čas izpostavljenosti povečati na 60 minut ali dlje. Ogrevanje las s sušilcem za lase poveča barvne rezultate in odpre lase, ki vodi do boljše absorpcije barv MANIC PANIC® in barve las ter traja dlje.

Temeljito sperite s hladno vodo, dokler voda ni popolnoma očiščena. Barva se sperite pod tušem! Nato sušite lase in prilagodite običajen način.

Barva do lasje MANIC PANIC - Classic - Venera Zavist
Barva do lasje MANIC PANIC - Classic - Venera Zavist
20,89 €
v metalshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka