Therese škatla za nakit Aloyse

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Že od malega sanjate o prav posebni skrinjici, v kateri se svetlikajo vse vaše dragocenosti? Čas je, da si izpolnite te velike male sanje! Šatulja je najbol... Preberi cel opis
39,00 € -26 %
29,00 €
-26 %39,00 €
z dostavo 38,90 €
Cena z dostavo
38,90 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Therese.si ponudbi
Ponudba trgovine Therese.si za izdelek Therese škatla za nakit Aloyse. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00EA3880
Prijavi napako
Že od malega sanjate o prav posebni skrinjici, v kateri se svetlikajo vse vaše dragocenosti? Čas je, da si izpolnite te velike male sanje! Šatulja je najboljša izbira za shranjevanje vašega nakita, v kateri boste imeli pregledno in varno spravljene vse vaše zapestnice, uhane, prstane in ostale dragocene dodatke. Ne iščite več po predalih in torbicah — shranjeni na enem mestu vam olajšajo jutranje priprave na nov dan, hkrati pa dragocenosti zavarujete pred odrgninami, poškodbami in prahom.

Škatla za nakit ima elegantno in izjemno funkcionalno obliko, ki omogoča shranjevanje v vložnih prostorih na kar treh ravneh ter v notranjosti stranic. Škatla za nakit je izjemno priročna, s seboj pa jo lahko vzamete tudi na potovanja. Dragocenosti, ki jih shranite v šatuljo, lahko tudi zaklenete, saj ima vgrajeno ključavnico in dva ključa, ki jih dobite ob nakupu. Zahvaljujoč klasičnemu oblikovanju se izvrstno poda prav vsakemu slogu notranje opreme vašega doma.

Zunanja površina škatle je izdelana ročno, vsi materiali pa so skrbno izbrani s strani strokovnjakov, kar izdelku zviša kakovost in doda na vrednosti. Šatulja je narejena iz čvrste plošče iz lepljenega lesa in prevlečena z umetnim usnjem. Razveselila vas bo tudi njena notranjost, ki je za dovršen izgled, predvsem pa zaščito vaših predmetov pred odrgninami in udarci, obdana z visokokakovostnim žametom.

Prihranite svoj dragoceni čas s pregledno ter skrbno urejeno osebno zbirko nakita! Tako vam zjutraj ostane čas za tisto, kar je pomembno — svoje dobro počutje in lahkoten jutranji ritual.

Škatla za nakit pa je tudi izvrsten dodatek k toaletni mizici. Ta izdelek ne potrebuje sestavljanja.

Navodilo za vzdrževanje: Šatuljo očistite z vlažno krpo ter blagim čistilnim sredstvom in jo do suhega obrišite.
Therese škatla za nakit Aloyse
Therese škatla za nakit Aloyse
29,00 €
v Therese.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka