Pametna ura U8

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kolikokrat ste danes že potegnili telefon iz žepa ali torbice samo zato, da pogledate na Facebook ali Instagram? Vas prijatelji na pijači grdo gledajo, ker vedno preverja... Preberi cel opis
200,00 € -87 %
25,99 €
2-4 dni
-87 %200,00 €
z dostavo 28,98 €
Cena z dostavo
28,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 04:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Vsak nakup na spletni strani outletstore.si nagradimo in vam priložimo še prikupno darilo ( Wallet Ninja - žepni delovni pripomoček ) v vrednosti 12.90 € !

Več o Outletstore.si ponudbi
Ponudba trgovine Outletstore.si za izdelek Pametna ura U8. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kompatibilna z
Oblika zaslona
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E9CFB7
Prijavi napako
Kolikokrat ste danes že potegnili telefon iz žepa ali torbice samo zato, da pogledate na Facebook ali Instagram? Vas prijatelji na pijači grdo gledajo, ker vedno preverjate telefon? Popolnoma nepotrebno! Obstaja boljša rešitev, ki ohranja lepe odnose, prihrani čas in vam podarja neštete zmogljivosti vašega telefona – pametna ura! 

Računalnik na vaši roki 

Pametna ura vse vaše najljubše funkcije na telefonu prenese na vaše zapestje. Povežite jo s svojim telefonom in enostavno boste lahko brskali po spletu, pošiljali sporočila, preverjali svoj najljubše aplikacije, poslušali glasbo, navigirali med vožnjo itd. In seveda tudi klicali. Ura je lahko vaša asistentka med vadbo, saj meri korake, meri čas, porabljene kalorije itd. 
Pametna ura U8
Pametna ura U8
25,99 €
v Outletstore.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka