CAPITAL SPORTS tekalna steza Pacemaker F80

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tekalna steza Capital Sports Pacemaker F80 bo prinesla svojo vzdržljivost in kardio vadbo na najvišjo raven, ampak razveseli vas tudi s številnimi udobnimi ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek CAPITAL SPORTS tekalna steza Pacemaker F80. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Globina (cm)
152 cm
Širina (cm)
65 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00938EC1
Prijavi napako
Tekalna steza Capital Sports Pacemaker F80 bo prinesla svojo vzdržljivost in kardio vadbo na najvišjo raven, ampak razveseli vas tudi s številnimi udobnimi funkcijami, s katerimi boste pozabili, da vadite - in to vse popolnoma neodvisno od vremena in ure! Po treningu lahko jo praktično zložite, da zmanjšate potreben prostor.

Na tekalni površini si lahko ustvarite takšno vadbo, kakšno želite: neprekinjena moč 1 PS in maksimalna moč 3,5 PS zagotavljata hitrost od 1 do 16 km/u za uravnoteženo vadbo. Mehanski kot dvignjenega nagiba lahko nastavite do 20 stopinj. Hitrost in vzpon lahko upravljate udobno preko ročajev in na LCD zaslonu. Na zaslonu si lahko izberete izmed 9 vadbenih programov. Pulzni števci na obeh straneh merijo in sledijo vrednost, ki nato nastavi optimalno hitrost. Lastni program se izračuna BMI.

Da vam ne bo pri vadbi ničesar manjkalo, tekalna steza Capital Sports Pacemaker F80 ponuja različne udobne funkcije. Preklopni ventilator vam prinese osvežujoči vetrič, medtem ko dva držali za pijače ti zagotovijo dragocene tekočine. USB priključek služi za povezavo MP3 predvajalnikov ali USB ključev za predvajanje glasbe, ki jo predvajajo vgrajeni zvočniki, lahko pa tudi povežete tudi slušalke s 3,5 mm jackom. Praktično držalo za tablični računalnik ali pametni telefon ti odpre multimedijski svet med vadbo.

Tekalna steza je prostorsko varčna in po vadbi se enostavno zloži in se premakne s kolei.
CAPITAL SPORTS tekalna steza Pacemaker F80
CAPITAL SPORTS tekalna steza Pacemaker F80
463,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka