Auna Kentucky, jukebox, BT, FM radio, USB, SD, MP3, CD predvajalnik, bela barva (BX-Kentucky)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Najboljše iz preteklosti in sedanjosti: opomnite se najboljših spominov s domačim avdio jukeboxom Kentucky od podjetja auna , pri tem izkoristite najnovejšo tehnologijo. ... Preberi cel opis
499,00 € -6 %
468,90 €
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eSvet ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
534,16 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-9 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E73694
Prijavi napako
Najboljše iz preteklosti in sedanjosti: opomnite se najboljših spominov s domačim avdio jukeboxom Kentucky od podjetja auna , pri tem izkoristite najnovejšo tehnologijo. Vgrajeni FM radio podpira analogno frekvenčno lestvico in ročno iskanje po kanalih. Kunucky jukebox auna ima MP3 USB režo in režo SD za predvajanje glasbe preko USB, MP3 predvajalnikov in SD kartic. Posebnost je vgrajena funkcija Bluetooth, ki omogoča intuitivno povezavo z napravo, ki podpira Bluetooth, kot so pametni telefon, prenosnik ali tablični računalnik za stream zvoka. Pravi osrednji del je stilsko vgrajen predvajalnik CD-jev na sprednji strani naprave, ki poleg običajnih avdio CD-jev bere tudi MP3 CD-je. Oblikovalna torba z zapletenimi detajli v videzu hrastovega lesa je okrašena z ukrivljeno črto s kromiranimi obrobi. Štiri gumijaste blazinice ščitijo podlago pred nezaželenimi poškodbami. Poleg tega ima Kentucky domači avdio jukebox auna SRC LED Lighting System, ki zagotavlja verodostojno LED osvetlitev s 7 različicami svetlobe, ki omogočajo, da svetloba sveti statično ali spreminja barvo. Jukebox je zaradi svoje kompaktne velikosti še posebej primeren za stojale na mizah ali komodah. Še boljše kot kdaj koli prej: Kentucky domači avdio jukebox zaradi svoje tehnične prefinjenosti, impresivne osvetlitve in elegantnega dizajna zagotavlja edinstveno glasbeno izkušnjo edinstvene vrste.
Auna Kentucky, jukebox, BT, FM radio, USB, SD, MP3, CD predvajalnik, bela barva (BX-Kentucky)
Auna Kentucky, jukebox, BT, FM radio, USB, SD, MP3, CD predvajalnik, bela barva (BX-Kentucky)
468,90 €
v eSvet

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka