UNIVERSAL NUTRITION pridobivanje mišične mase ANIMAL PAK (44 PAKETKOV)

UNIVERSAL NUTRITION pridobivanje mišične mase ANIMAL PAK (44 PAKETKOV)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Animal Pak je že od leta 1984 najbolje prodajani ''training pak'' na svetu. Zakaj že leta in leta bodybuilderji konzumirajo Animal Pak? Ker dokazano deluje bolje, kot kat... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 12:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ShopBulider.si ponudbi
Ponudba trgovine ShopBulider.si za izdelek UNIVERSAL NUTRITION pridobivanje mišične mase ANIMAL PAK (44 PAKETKOV). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Količina tablet / kapsul
44
Oblika dodatka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0016DB12
Prijavi napako
Animal Pak je že od leta 1984 najbolje prodajani ''training pak'' na svetu. Zakaj že leta in leta bodybuilderji konzumirajo Animal Pak? Ker dokazano deluje bolje, kot katerikoli drug podoben izdelek. Če je vaš cilj izgradnja ogromne postave potem nujno potrebujete velike odmerke aminokislin, ogljikovih hidratov, vitaminov, mineralov, in esencialnih maščobnih kislin. Samo Animal Pak ima vse, kar potrebujete. Če trenirate z ektremno intenzivnostjo ima Animal Pak vse kar potrebujete in še več – za boljšo učinkovitost so dodani optimizatorji učinkovitosti, kot so PAK, IGF kolostrum, nukleotide, L-arginin in še veliko drugih. V vsakem paketu je 55 različnih sestavin, ki so vašemu telesu dostavljene na pravo mesto in ob pravem času. Vsaka od 11 tablet v vsakem paketku je bila zasnovana tako, da vam dostavi potrebne snovi. Z Animal Pakom preprečujete kakršnekoli pomankljivosti v vaši dieti. Zakaj je to pomembno? Bolj intenzivno trenirate, večja je možnost, da pride do pomankljivosti v vaši dieti in s tem, do pomankanja hranilnih snovi v telesu, kar povzroči, da se vaša mišična rast ustavi. Kar je še huje je dejstvo, da ob pojavu teh ''lukenj'' v vaši dieti vsi ostali dodatki, ki jih zaužijete nimajo željenega efekta, saj se veliko današnjih športnih dodatkov zanaša na encime in druge snovi v telesu, da jih aktivira in če teh ključnih snovi, ki pomagajo pri presnavljanju športne prehrane ni, le ta nima nobenega učinka. Če ste resen fitneser ali pa se ukvarjate z bodybuldingom mora biti Animal Pak nujen izdelek in eden izmed temeljev vaše diete.
UNIVERSAL NUTRITION pridobivanje mišične mase ANIMAL PAK (44 PAKETKOV)
UNIVERSAL NUTRITION pridobivanje mišične mase ANIMAL PAK (44 PAKETKOV)
55,27 €
v ShopBulider.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka