PODALJŠEVALNI PENISA "MALE EDGE PRO"

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razoearani nad premajhnim penisom? Ste preizkusili že vse mogoee kreme, kapsule in tablete, erekcijske erpalke in pumpice, vendar še vedno niste dosegli željenega razulta... Preberi cel opis
169,00 €
7-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 7 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek PODALJŠEVALNI PENISA "MALE EDGE PRO". Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0016DA0C
Prijavi napako
Razoearani nad premajhnim penisom? Ste preizkusili že vse mogoee kreme, kapsule in tablete, erekcijske erpalke in pumpice, vendar še vedno niste dosegli željenega razultata? Dovolite, da Vam pomagamo! Pri veeini moških penis preneha rasti pri starosti 20 let. Na sreeo ga lahko varno in poceni spodbudite, da zaene ponovno rasti - pa še klinieno dokazano je! Male Edge podaljševalnik je naprava, ki ponovno vzpodbudi penisov naravni potencial rasti. Neosvisne kliniene študije potrjujejo povpreeno rast 24% v dolžino in 19% v obsegu. Ee želite nekaj vee, je vse odvisno od narave: Male Edge deluje popolnoma naravno in je dokazano 100% ueinkovit. Male Edge PRO je najvišja serija Male Edge podaljševalnikov z vsemi dodatki, ki jih potrebujete. Vsebuje dodatke paketa BASIC in EXTRA ter dodatne poveze in nadomeste dele. Je preprosta naprava katera klinieno dokazano naravno vzpodbudi rastni potencijal penisa. Celice kavernoznega tkiva vzpodbudi k delitvi in množenju. To vodi k rasti v dolžino in obseg. Postopek je naraven in popolnoma nebolee. Na podoben naein nekatera ljudstva in plemena že stoletja poveeujejo dele telesa, kot so ustnice, vratovi, ušesa. Neodvisne študije kažejo povpreeno podaljšanje 24% v dolžini in 19% v obsegu v primerjavi z zaeetno velikostjo.V praksi to znaša med 1,5 in 5 cm pri samo štiri meseeni uporabi. Male Edge tudi uspešno popravlja ukrivljenost - izboljšanje je med 50 in 90%. Samozavestno lahko prieakujete poveeanje, ki b o trajalo za vedno. Z drugimi besedami: takoj, ko dosežete željeno velikost, lahko mirne vesti takoj prenehate z uporabo Male Edge z mislijo, da ne bo nikoli vee majhen kot nekoe. Povpreenega poveeanja v dolžino za 24% in v obsegu za 19% ne boste dosegli z nobenim drugim preparatom.Kaj vsebuje pakiranje?- Male Edge poveeevalnik penisa z vsemi dodatki v lienem pakiranju- Merilo- Gumijasto prevezo- Potovalno torbico- DVD z navodili- Zašeitno podlogo- Brezplaeni dostop do online pomoei- Dostop do foruma- Dostop do posebnega trening programaMaterial: Silikon, nerjaveee jeklo, Vrhunski PVCBarva: ErnaZa poveeevanje penisa dolžine od 4 do 24 cm.
PODALJŠEVALNI PENISA "MALE EDGE PRO"
PODALJŠEVALNI PENISA "MALE EDGE PRO"
169,00 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka