Domači kino 5.1 ELTAX MONITOR 31

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Fantastičen set z bookshelf in kompaktnimi zvočniki in aktivnim subwooferjem.5.1 AV sprejemnik z wifi mrežno podporo, 115W po kanalu, več-sobnim modulom in DAB+.Yamaha RX... Preberi cel opis
599,00 €
2-7 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o AV-PLANET ponudbi
Ponudba trgovine AV-PLANET za izdelek Domači kino 5.1 ELTAX MONITOR 31. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vgrajen ojačevalec
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E39C4F
Prijavi napako
Fantastičen set z bookshelf in kompaktnimi zvočniki in aktivnim subwooferjem.5.1 AV sprejemnik z wifi mrežno podporo, 115W po kanalu, več-sobnim modulom in DAB+.Yamaha RXD 485 5.1 AV sprejemnik z brezžično wifi mrežno podporo, 115W po kanalu ter vgrajenim več-sobnim modulom. Na receiver lahko brezžično priklopite surround zvočnike in ustvarite hišni kino brez večjih posegov v prostor. Model RXD ima vgrajen tudi DAB+ sprejemnik.Avdiofilski HiFi kabel Norstone CL250, OFC, zelo nizka upornost. Odličen za HiFi ali hišni kino srednjega in višjega razreda.Zvočniški konektorji francoskega proizvajalca Norstone za optimalno povezavo zvočnikov.Zaupajte nam vaše želje in sestavili vam bomo celoten avdio video sistem po meri. Od AV ojačevalnika, televizorja ali projektorja, do kompletnih povezav. Nudimo tudi montažo, nastavitev in priučitev upravljaja AV sistemov.
Domači kino 5.1 ELTAX MONITOR 31
Domači kino 5.1 ELTAX MONITOR 31
599,00 €
v AV-PLANET

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka