Poppers RUSH ORIGINAL 9ml

Poppers RUSH ORIGINAL 9ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z več kot deset milijoni prodanih stekleničk po celem svetu je popers Rush številka 1 med vsemi popersi. Je najbolj priznana blagovna znamka med vsemi popersi. Z več kot ... Preberi cel opis
9,90 €
1-3 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
13,80 €
Dobavljivost

Samo še nekaj kosov! Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Vse ponudbe
Cena z dostavo
13,80 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D260BC
Prijavi napako
Z več kot deset milijoni prodanih stekleničk po celem svetu je popers Rush številka 1 med vsemi popersi. Je najbolj priznana blagovna znamka med vsemi popersi. Z več kot deset milijoni prodanih stekleničk po celem svetu je popers Rush številka 1 med vsemi popersi. Je najbolj priznana blagovna znamka med vsemi popersi. Poppers Rush je edinstven preparat (pripomoček) za povečanje spolnega poželenja, podaljšanje spolnega odnosa ter povečanje intenzivnosti orgazma. Poppers je namenjen tako moškim kot ženskam. Izkušnje uporabnikov/uporabnic so izjemno pozitivne zaradi originalne formule, ki vsebuje zelo potentne ter stimulativne sestavine.Kako deluje?Z inhalacijo arome se sproščajo mišice po celem telesu , vključno z mišicami anusa in vagine, kar pripomore k lažjemu prodiranju pri analnem ali vaginalnem občevanju. Uporabniki poročajo tudi, da okrepi in podaljša orgazem. Dokazi razkrivajo, da večina moških in žensk najde pri uporabi Poppersov užitek, nekaterim moškim pa Poppersi lahko povzročijo kratkoročne probleme s samo erekcijo. Navodila za uporabo ki se jih je potrebno strogo držati! Odstranite pokrov in se sprostite v erotični aromi, ki zapolnjuje prostor. Pričarajte si ugodnost spolnega vzburjenja in povečajte občutke s temi poppersi. Izvirnik poppersov je amil nitrit, ki je v shranjen v majhni steklenički, le ta počasi izhlapeva v ozračje in njegove hlape počasi inhalirate skozi vaše nosnice. Ne vdihavajte neposredno iz stekleničke! Tekočine ne smete pogoltniti oziroma popiti! Ne uporabljajte, če imate težave s zdravjem! Vedno se držite navodila uporabe!!!
Poppers RUSH ORIGINAL 9ml
Poppers RUSH ORIGINAL 9ml
9,90 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka