Dvojni dildo Double Mini-vijolična

Dvojni dildo Double Mini-vijolična

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Dvojni dildo, ki bo navdušil oba!

Dvojni dildo ima dve različno oblikovani glavici in ga lahko uporabljate samostojno ali v paru. Dildo pri samostojni uporabi nu... Preberi cel opis

Cena z dostavo
28,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Dvojni dildo Double Mini-vijolična. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CF1750
Prijavi napako

Dvojni dildo, ki bo navdušil oba!

Dvojni dildo ima dve različno oblikovani glavici in ga lahko uporabljate samostojno ali v paru. Dildo pri samostojni uporabi nudi sočasno stimulacijo vagine in anusa, zabaven pa je tudi za uporabo v paru, ne glede na to ali gre za žensko moški par, dve ženski ali dva moška. Dvojni dildo Double Mini bo navdušil vsakogar. Ta izjemno zabaven in orgazmičen dildo v dolžino meri kar 29 cm. Torej bi lahko rekli, da analni konec meri 14 cm, vaginalni pa 15 cm. Še ena izmed izvrstnih lastnosti tega dilda pa je, da je narejen iz izjemno mehkega 100% silikona, ki nudi realističen občutek.

Tako v vaginalni kot analni odprtini vam bo tako ta izvrstno vsestranski dildo dal občutek polnosti in pristnosti. Popoln partner je tudi zato, ker je izjemno upogljiv in dobro služi svojemu namenu ter vas bo zato kot bi mignili pripeljal do orgazma. V širino dildo meri na najširši točki 3,5 cm. Dildo dosega EU standarde REACH in ne vsebuje ftalatov.

Dvojni dildo Double Mini-vijolična
Dvojni dildo Double Mini-vijolična
24,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka