SAMSUNG tablični računalnik GALAXY TAB S5e 2019 WI-FI (T720), črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Več tabličnega računalnika, manj okvirja. Odstranili smo nepotrebno in ohranili to, kar je bistvenega pri tabličnem računalniku. Sprejmite to protislovje. Manj je v resni... Preberi cel opis
12,49 €
2-5 dni
Cena z dostavo
18,44 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o fixshop.si ponudbi
Ponudba trgovine fixshop.si za izdelek SAMSUNG tablični računalnik GALAXY TAB S5e 2019 WI-FI (T720), črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodan operacijski sistem
Velikost zaslona (v ")
10.5 "
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C497CE
Prijavi napako
Več tabličnega računalnika, manj okvirja. Odstranili smo nepotrebno in ohranili to, kar je bistvenega pri tabličnem računalniku. Sprejmite to protislovje. Manj je v resnici več z Samsung Galaxy Tab S5e.

Izjemno lahka zasnova vam omogoča udobno povezanost z vsem, v čemer najbolj uživate. Debeline le 5,5 mm in teže manj kot 400g je Galaxy Tab S5e dovolj lahek, da ga lahko povsod vzamete s seboj. Za sprostitev ob gledanju filmov ali upravljanje gospodinjskih aparatov*, brez dodatne obremenitve ali občutka odvečnosti.

Oblika, ki je v skladu z vašim stilom. Galaxy Tab S5e s svetlečim kovinskim ohišjem in sofisticiranim kovinskim leskom. Na voljo v treh barvnih različicah - zlati, srebrni in črni - za popolno zlitje z vašim življenjskim stilom.

Oglejte si to, kar želite, takrat, ko želite. Z One UI Galaxy Tab S5e kar najbolj zmanjša prenapolnjenost zaslona in vam prikaže le vsebine, ki so za vas relevantne. Pritisnite na ikono in se osredotočite le na to, kar želite videti in prebrati na vašem tabličnem računalniku, kar prinaša bolj uravnoteženo izkušnjo.

Izkusite več vsebine, ki si jo želite ogledati. Galaxy Tab S5e z 267,2 mm (10,5") Super AMOLED zaslonom z neverjetnimi barvami in optimalnimi različicami svetlosti zaslona. Zdaj se lahko povsem potopite v dogajanje vaših najljubših filmih ali Netflix TV serijah.

S sistemom zvočnikov Quad AKG, Galaxy Tab S5e omogoča poslušanje vaše najljubše glasbe z bogatim, realističnim zvokom. Tridimenzionalni prostorski zvok Dolby Atmos vam omogoča popolno zlitje z dogajanjem na zaslonu.

Galaxy Tab S5e razume vaše potrebe po tem, da morate biti ves čas na poti. Zato ima vgrajeno funkcijo Bixby Voice. S preprostim ukazom lahko Bixby poišče vašo najljubšo glasbo ali nadzoruje vaše gospodinjske aparate*, medtem ko ste na poti.

Zakaj se ne bi vsi zabavali? S funkcijo Family Share vam, Galaxy Tab S5e omogoča, da ste ves čas povezani s svojimi najdražjimi in z njimi delite fotografije, opomnike, zapise in dogodke. Z enim preprostim korakom ste lahko vsi povezani.

Ostanite v stiku, tudi ko nimate pri sebi telefona. Galaxy Tab S5e se preprosto uskladi z vašim pametnim mobilnim telefonom Galaxy, tako da ne zamudite nobenega klica. Prav tako vam omogoča, da odgovorite na nujna besedilna sporočila, tako da ste ves čas z vsem na tekočem.

Naj dobre stvari trajajo in trajajo. Galaxy Tab S5e z baterijo kapacitete 7040 mAh (tipično)*, ki omogoča hitro polnjenje in podaljšano uporabo. To omogoča 14,5-urno uporabo naprave za ogled vsebin, ne da bi se vam bilo pri tem treba obremenjevati s stanjem baterije.

Dostop je dovoljen samo vam. Galaxy Tab S5e ima funkcijo prepoznavanja obrazov, tako da ste vi edina oseba, ki si ogleduje vašo osebno vsebino. Še več, branje prstnih odtisov je na voljo neposredno iz gumba za vklop, tako da lahko preskočite vnašanje gesel, ko morate napravo odpreti v naglici.

Galaxy Tab S5e ima velikost pomnilnika 4 GB RAM in 64 GB ROM in se s pomočjo MicroSD kartice lahko poveča do 512 GB. Zdaj lahko vaša naprava optimalno deluje, ko se zabavate ob igrah ali prenašate spletne vsebine.

 
SAMSUNG tablični računalnik GALAXY TAB S5e 2019 WI-FI (T720), črn
SAMSUNG tablični računalnik GALAXY TAB S5e 2019 WI-FI (T720), črn
12,49 €
v fixshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka