INSOCO CELLOPRENE P-3571-20 l

INSOCO CELLOPRENE P-3571-20 l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Enokompnentno lepilo na bazi polychloroprena. Nanaša se s brizganjem in je namenjen za lepljenja pri katerih je potreben visokim začetni oprijem in visoka vročinska odpor... Preberi cel opis
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A6ADDB
Prijavi napako
Enokompnentno lepilo na bazi polychloroprena. Nanaša se s brizganjem in je namenjen za lepljenja pri katerih je potreben visokim začetni oprijem in visoka vročinska odpornost. Namenje za lepljenje različnih plastičmih materialov na lesna tvoriva v lesni industriji in post-forming obdelavah. Lepilo je obarvano rdeče za boljšo vidljivost na obdelovancu. TEHNIČNE LASTNOSTI Suha snov (%): 18 +/- 1.5%

Viskoznost (Brookfield LVF), mPa.s a 22 +/- 4oC: 100 - 400 Trdilec: Ne predvideva trdilca.

Navodilo za uporabo: Lepilo je izdelano za nanašanje z brizganjem, sušenje v peči, toplotna aktivacija in močan pritisk vse to v hitrim procesu. Lepilo moramo nanesti na obe strani obdelovanca v zadostni količini glede na poroznost materiala.

Lastnosti: Zelo hitro sušenje in kristalizacija. Zelo kratek odprti čas (5-10 minut v normalnih pogojih). Priporočljivo je, da se lepljenje vedno izvaja s toplotno aktivacijo. Zelo visoka začetna moč. Končna trdnost spoja po 24 do 72 urah po vezavi.

Napotki za varnost: Hitro vnetljiv izdelek. Oglejte si varnostni list. Pogoji shranjevanja: Obstojno do 6 mesecev, v dobro zaprti originalni embalaži, shranjeno na hladnem in suhem mestu, med 5° - 30 °C.

INSOCO CELLOPRENE P-3571-20 l
INSOCO CELLOPRENE P-3571-20 l
150,06 €
v KLP

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka