AUDIOQUEST digitalno-analogni konverter/predojačevalec/ojačevalec za slušalke DragonFly Red-USB DAC

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Predstavljen leta 2012. Nagrajen digitalno-analogni pretvornik/predojačevalec/ojačevalec za slušalke je redek avdio izdelek, ki prestavlja vrzel med strastnimi avd... Preberi cel opis
229,00 €
1-2 dni
Cena z dostavo
259,00 €
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek AUDIOQUEST digitalno-analogni konverter/predojačevalec/ojačevalec za slušalke DragonFly Red-USB DAC. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A4B099
Prijavi napako
Predstavljen leta 2012. Nagrajen digitalno-analogni pretvornik/predojačevalec/ojačevalec za slušalke je redek avdio izdelek, ki prestavlja vrzel med strastnimi avdiofili in ljubitelji mainstream glasbe.

Povezovanje

DragonFly se poveže na USB v računalniku in dostavi čist, jasen in naraven zvok na vaše slušalke, zvočnike in avdio sisteme. Mala naprava, dostopna cena in neverjetno učinkovit. Kompatibilen z vsemi računalniki, Android in Apple pametnimi telefoni, ter z tablicami. Prihaja v dveh različicah: DragonFly Black in DragonFly Red. Poleg tega, da je praktičen, vam ponuja tudi visoko raven kakovosti avdio izvedbe, za razliko od podobnih naprav. Z DragonFly-om lahko uporabljate katerikoli računalnik, prenosnik, tablica ali pametni telefon, kot glasbeni predvajalnik visoke zvestobe, ki audiofilom omogoča, da uživajo v dobri glasbi vedno in povsod.

Izdelava

Ima izboljšane 32-bitne čipe ESS Sabre DAC, ki uporabljajo minimalno fazno filtriranje za naravno natančen in pristen zvok. DragonFly Black uporablja visokokakovostni ojačevalec za slušalke in analogni nadzor glasnosti. DragonFly Red ima najnovejši ojačevalec za slušalke ESS in digitalni nadzor glasnosti na čipu DAC - prefinjeno izvedbo, ki zagotavlja maksimalno zvestobo in dinamičen kontrast. Izhodna moč DragonFly Black DAC-a je 1.2 volta, kar je dovolj za delovanje vseh vhodnih vezij za predojačevalnik in široko paleto današnjih slušalk. Izhodna moč DragonFly Red-a je 2.1 volta in je kompatibilen s štirimi modeli slušalk, vključno modeli nizke učinkovitosti.

Reprodukcija

Sposobnost obdelave podatkov DragonFly Red in Black je omejena na 24-bitno / 96 kHz ločljivost, kar izjemno poenostavi uporabo naprave, ki je popolnoma kompatibilna z računalniki in ni potrebna namestitev gonilnikov. Ne glede na to ali poslušate glasbo iz streaming storitev, kot so Spotify ali TIDAL ali Youtube, vam bo DragonFly priskrbel čustveno doživetje vaše najbolše glasbe. Na voljo so tudi nadgradnje programske opreme preko brezplačne aplikacije Windows ali OSX.
AUDIOQUEST digitalno-analogni konverter/predojačevalec/ojačevalec za slušalke DragonFly Red-USB DAC
AUDIOQUEST digitalno-analogni konverter/predojačevalec/ojačevalec za slušalke DragonFly Red-USB DAC
229,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka