Visio 2013 Standard elektronsko potrdilo

Visio 2013 Standard elektronsko potrdilo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Napredna aplikacija za osebno in poslovno uporabo za izdelavo diagramov. V primerjavi z letom 2010 je to nekaj korakov naprej, tako v oblikovanju kot pri funkcijah. Ta za... Preberi cel opis
60,99 € -22 %
47,40 €
2-7 dni
-22 %60,99 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o pospartner.si ponudbi
Ponudba trgovine pospartner.si za izdelek Visio 2013 Standard elektronsko potrdilo. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009DA7FE
Prijavi napako
Napredna aplikacija za osebno in poslovno uporabo za izdelavo diagramov. V primerjavi z letom 2010 je to nekaj korakov naprej, tako v oblikovanju kot pri funkcijah. Ta zabaven in najljubši program je obogaten z veliko novimi predlogami, novimi slogi, temami in se lahko preprosto poveže z aplikacijami, kot sta Microsoft Excel ali Access. Zabaven način ustvarjanja diagramov Novo okolje olajša izdelavo diagramov za poenostavitev vaših zapletenih konceptov. Poiščite najprimernejšo predlogo in začnite ustvarjati. Uporabite prednastavljene sloge (vsak s specifično kombinacijo barv, senc in drugih učinkov) in s svojimi grafikoni dosežite profesionalne rezultate. Prednost je v tem, da lahko uvažate svoje slike v razsutem stanju in jih nato razrežete v avtomatske oblike.
Visio 2013 Standard elektronsko potrdilo
Visio 2013 Standard elektronsko potrdilo
47,40 €
v pospartner.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka