Vibracijski bullet vibrator Fifty Shades-siv

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vibracijski bullet vibrator Fifty Shades se ne ponaša le z izjemno kompaktno 6,5 cm dolžino, ki omogoča diskretno shranjevanje in uporabo, temveč je prevlečen tudi s s... Preberi cel opis

Cena z dostavo
16,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Vibracijski bullet vibrator Fifty Shades-siv. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
6.5 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009CCF85
Prijavi napako

Vibracijski bullet vibrator Fifty Shades se ne ponaša le z izjemno kompaktno 6,5 cm dolžino, ki omogoča diskretno shranjevanje in uporabo, temveč je prevlečen tudi s silikonom, ki ne vsebuje ftalatov in lateksa je na otip prijetno mehak in gladek.

Napajajo ga le 3 LR41 baterije (6 je priloženih) s katerimi boste lahko njegovo pomočjo uživali v tudi do ene ure uporabe.

Izdelek je del kolekcije z imenom Fifty Shades of Grey, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Vibracijski bullet vibrator Fifty Shades-siv
Vibracijski bullet vibrator Fifty Shades-siv
12,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka