Wekem WS70-olje za obdelavo kovin 5L

Wekem WS70-olje za obdelavo kovin 5L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

WS 70 je profesionalno olje za vrtanje in odrezovanje kovin. Formuliran je iz naravnih olj. Zagotavlja odlično hlajenje in mazanje med samo obdelavo. Uporablja se lahk... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena včeraj ob 10:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ims-trgovina ponudbi
Ponudba trgovine ims-trgovina za izdelek Wekem WS70-olje za obdelavo kovin 5L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009C47B4
Prijavi napako

WS 70 je profesionalno olje za vrtanje in odrezovanje kovin. Formuliran je iz naravnih olj. Zagotavlja odlično hlajenje in mazanje med samo obdelavo. Uporablja se lahko za vrtanje, struženje, frezanje, brušenje. Izbrane sestavine pa omogočajo uporabo pri vrezovanju navojev vodovodnih cevi in drugih instalacijah. Brezbarvno sredstvo je primerno za vse delavnice in obrt, kjer se obdelujejo kovine, INOX, Baker, medenina,....Zelo ekonomičen za uporabo. Formuliran z sestavinami primernimi za živilsko industrijo. PREDNOSTI: Odlična sposobnost hlajenja, preprečuje nastajanje korozije, znatno izboljša rezalne sposobnosti, daljša življenjsko dobo orodja, zelo ekonomičen za uporabo.

NAVODILO ZA UPORABO:
WS 70 je že pripravljen za uporabo. Nanašamo ga direktno na obdelovalno površino, ali na orodja ali na obdelovanec. Če je potrebno, med postopkom obdelave nanesemo še enkrat.

VARNOSTNI NAPOTKI:
Pred uporabo dobro preberite etiketo in navodila za uporabo. P102 Hranit zunaj dosega otrok

Wekem WS70-olje za obdelavo kovin 5L
Wekem WS70-olje za obdelavo kovin 5L
73,18 €
v ims-trgovina

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka