AUNA internetni radio Silver Star Mini

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Čas za kakovostni užitek ob glasbi! Z internetnim DAB+/FM internetnim radiom auna Silver Star Mini lahko razširite svoje gospodinjstvo za vsestransko glasbeno napr... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Klarstein ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Proizvajalec
Barva
CD predvajalnik Ta podatek Vam pove ali ima naprava vgrajen predvajalnik CD-je ali ne.
ne
Daljinski upravljalnik Z njim lahko upravljate z različnimi funkcijami posamezne naprave kar iz naslanjača, kot so glasnost, direktorij, izbira glasbe, brez da bi se morali sprehoditi do te naprave (čeprav hoja ne škodi zdravju).
da
Kasetnik Če ima naprava vgrajen kasetnik, lahko z njo poslušate glasbene kasete, sicer pa ne.
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009B90FD
Prijavi napako
Čas za kakovostni užitek ob glasbi! Z internetnim DAB+/FM internetnim radiom auna Silver Star Mini lahko razširite svoje gospodinjstvo za vsestransko glasbeno napravo, ki kombinira zmogljivost, večfunkcijskost in eleganten dizajn v eni napravi. Z izhodno RMS zmogljivostjo 8 W nudi vsestranski radio najvišjo kakovost zvoka kot stacionarni element v kuhinji, kopalnici ali dnevni sobi. Za brezžično priključitev je vgrajena funkcija bluetooth, s katero se lahko hitro in enostavno predvajajo medialne vsebine eksternih naprav. WiFi vozljišče radia omogoča sprejem do 10 000 internetnih radijskih postaj in uporabo naprave kot omrežni predvajalnik. Radio se v omrežju priključi s pomočjo aplikacije Air Music Control-App z napravami in omogoča streming glasbe v UPnP/DLNA Standardu. Z DAB+tunerjem se lahko vse radijske postaje poleg analognega FM tunerja prenašajo digitalno in prinašajo najvišjo kakovost zvoka s stabilnim zvokom brez šuma. Dodatne DAB+ storitve besedila in slike se realizirajo s pomočjo velikega zaslona: pregled programov, podatki, poročila ali glasbeni naslovi se lahko udobno gledajo na 2,8" (7 cm) HCC zaslonu (visok kontrast in barva). Kdor hoče poleg tega še druge glasbene vire, ima na razpolago link vhod in USB port na zadnji strani. Zvočni sistem se tako enostavno razširi za naslednje zvočne vsebine s pametnih telefonov, tablic ali MP3 predvajalnikov. Internetni radio se upravlja čez sprednjo upravljalno ploščo ali udobno s pomočjo daljinskega upravljalnika , ali aplikacije Air Music Control. Naslednja uporabna funkcija je funkcija bujenja s programiranim dvojnim alarmom in režimom snooze. Poleg tehničnih detailov radio prepriča s svojim nežnim belim lesenim okvirjem, ki doda vsestranski napravi z aluminijasto upravljalno površino posebno eleganco in tako napravi doda dodatno vrednost.

Pridobite za svoj dom glasbeno pestrost vsega sveta z vgrajenim internetnim DAB+/UKW radiom auna Silver Star Mini.

Opis produkta Maksimalna zmogljivost: internetni radio z RMS zmogljivostjo 8 W
Udobno upravljanje: s pomočjo aplikacije in daljinskega upravljalnika
Maksimalna kontrola: številne možnosti preko aplikacije A+Music Control
Brezžičen in praktičen: bluetooth funkcija za streaming glasbe s pametnih telefonov, tablic ali prenosnikov
Vse pod nadzorom: z 2,8" (7cm) HCC-Zaslonom (High Contrast and Color), visoki kontrast in barva
Vsestranski priključki: zahvaljujoč USB portu za predvajanje MP3 datotek

Vsebina pošiljke:
1 x Internetni radio DAB+FM radio
1 x Daljinski upravljalnik
1 x Omrežni vir
1 x Navodila za uporabo (v nemščini in angleščini)
AUNA internetni radio Silver Star Mini
AUNA internetni radio Silver Star Mini
174,90 €
v Klarstein

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka