TOORX visokokakovostno sobno kolo BRX300

TOORX visokokakovostno sobno kolo BRX300

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sobno kolo Toorx Chrono Line BRX-300 z motorno regulacijo magnetne obremenitve.

BRX 300 je moderno sobno kolo za domačo uporabo, na voljo v črni barvi. La...
Preberi cel opis
689,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Timebreak.eu ponudbi
Ponudba trgovine Timebreak.eu za izdelek TOORX visokokakovostno sobno kolo BRX300. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
103 cm
Obremenitev/nosilnost (kg)
150
Položaj sedenja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009AD1ED
Prijavi napako
Sobno kolo Toorx Chrono Line BRX-300 z motorno regulacijo magnetne obremenitve.

BRX 300 je moderno sobno kolo za domačo uporabo, na voljo v črni barvi. Lahko se pohvali s 32 stopenjsko, motorno regulacijo obremenitve, ki v kombinaciji z magnetnim zavornim sistemom in 14 kilogramskim vztrajnikom, omogoča uporabniku tiho, tekočo in predvsem kvalitetno domačo vadbo.

Na krmilu je ob držalu za telefon ali tablični računalnik nameščen tudi priročen, za uporabo nezahteven LCD zaslon, na katerem lahko spremljate koristne informacije o vadbi, kot so čas, hitrost, razdalja, izgorele kalorije, obrati na minuto (RPM) in srčni utrip – naprava ima zraven ročnih merilcev vgrajen tudi brezžični sprejemnik merilca srčnega utripa, katerega lahko povežete s prsnim trakom (prsni trak za merjenje utripa ni priložen izdelku).

Kolo vsebuje tudi številne trening programme, kot npr. začetniški, napredni, kardio, program okrevanja, program za moč (watt), ročni program, program merjenja telsne maščobe in 4 programe ciljnega srčnega utripa (vadba temelji na vzdrževanju specifičnega območja srčnega utripa). LCD zaslon ima tudi vgrajen sistem Bluetooth za prikazovanje vadbene poti na tablici ali telefonu preko aplikacije iConsole+ App.  

iConsole+ App je aplikacija nove generacije za iConsole. Ponuja podrobnejše podatke o treningu ter ponuja številne vadbene programe. Aplikacija je združljiva s sobnimi kolesi, eliptiki ali tekalnimi stezami z vgrajenim bluetooth sprejemnikom. iConsole si prenesete iz Trgovine Play na vaš pametni telefon ali tablico. Z njim si dodatno popestrite in izboljšate trening. Trening na napravi BRX 300 primarno krepi mišice nog, izboljšuje pretok in cirkulacijo srca, zmanjšuje telesno maso ter izgoreva maščobe.
TOORX visokokakovostno sobno kolo BRX300
TOORX visokokakovostno sobno kolo BRX300
689,00 €
v Timebreak.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka