Brooklyn-BBQ, žar sodček (GQ18-Brooklyn-BBQ)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Veliko možnosti! Žar sodček Klarstein Brooklyn-BBQ kombinira prostorsko varčen in stilski žar, za pripravo jedi na žaru, dimljenje ali počasno kuhanje s sodčkom za dimlje... Preberi cel opis
156,20 €
1-10 dni
Cena z dostavo
159,19 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Brooklyn-BBQ, žar sodček (GQ18-Brooklyn-BBQ). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
49
Širina (cm)
53
Teža (kg)
17
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00994964
Prijavi napako
Veliko možnosti! Žar sodček Klarstein Brooklyn-BBQ kombinira prostorsko varčen in stilski žar, za pripravo jedi na žaru, dimljenje ali počasno kuhanje s sodčkom za dimljenje, polega tega vsebuje posodo za ogenj, ki se lahko sname. Vse v enem: sodček za žar Klarstein Brooklyn-BBQ k vam domov prinaša svet priprave jedi na žaru in dimljenja na zelo enostaven način. Zahvaljujoč svoji konstrukciji iz segmentov se lahko enostavno preuredi glede na konkretno potrebo uporabe. Pokrite s pokrovom, položite posodo za žar s premerom 42 cm in takoj se pečejo zrezki, Halloumi, šampinjoni ali klobase za vrtno zabavo. Ko je pokrov nameščen, lahko pripravljate BBQ specialitete počasnega kuhanja, kot je npr. "Pulled Pork" ali piščanec na žaru. S posodo za vodo ali drugo rešetko za žar zaprti sodček postane prostor za dimljenje specialitet vročega ali mrzlega dimljenja. Vgrajen termometer in ventilacijske lopute so odlični pomočnik pri regulaciji temperature. Ko so vse specialitete pripravljene, in na vašo teraso ali vrt prihaja večer, lahko enostavno odstranite zgornji del sodčka Klarstein Brooklyn-BBQ. Preostali del vsebuje trinožno posodo za ogenj, ki postane popolni prostor za ogenj. Seveda se še vedno lahko okrepčate s specialitetami kot so Marshmallows, klobase ali popečeni kruh. Zahvaljujoč stabilni izdelavi iz praškanega lakiranega jekla črn sodček za žar ohranja svoj stilski videz brez zarjavelih madežev. Sodček za žar Klarstein Brooklyn-BBQ je 4-v-1 sodček za žar, počasno kuhanje in dimljenje ali enostavno za skupno druženje ob ognju. Opozarjamo, da razpon termometra ne kaže maksimalno temperaturo.
Brooklyn-BBQ, žar sodček (GQ18-Brooklyn-BBQ)
Brooklyn-BBQ, žar sodček (GQ18-Brooklyn-BBQ)
156,20 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka