Sefi / trezorji

(216 izdelkov)

Varnost je v vsaki hiši, v vsakem stanovanju kot tudi v vsaki poslovni stavbi ali v družinskem poslopju na prvem mestu. Predvsem v večjih mestih, vse bolj pa tudi v oddaljenih vaseh in samotnih krajih izredno pomembno in priporočeno postaja posegati po raznovrstnih varnostnih pripomočkih ter z njimi poskrbeti za zmanjšanje nepotrebnega strahu. Ta je lahko še toliko večji ob naši odsotnosti, ko smo bodisi v službi, na izletu, dopustu ali potovanju. Izogni se nepotrebnim nesrečam, nepridipravom in morebitnim neljubim dogodkom tako, da prebrskaš in izbereš zase, za svojo družino, svoj dom ter vse dragocene izdelke najprimernejše sefe in trezorje.

Sefi in trezorji so vse bolj nepogrešljivi dodatki tudi na potovanjih in izletih. Še posebej nepredstavljivo odsotni so v poslovnih stavbah in pisarnah, v kolikor živiš na nekoliko bolj nevarnih predelih pa prostor najdragocenejšim stvarem lahko zagotoviš tudi v dnevni sobi, pisarniškem kotičku hiše oziroma stanovanja ali pa v omari spalne sobe. Kakorkoli že poskrbi za varno in mirno, udobno ter ugodno bivanje, pri pametnem nakupu in najprimernejši odločitvi za sef ali trezor pa ti lahko pomagamo tudi mi. Na spletnem mestu ceneje.si smo namreč pripravili največjo primerjalno ponudbo sefov in trezorjev številnih proizvajalcev, ponudnikov, trgovcev in trgovskih posrednikov. Z le nekaj kliki, kar iz domačega naslonjača, pisarne ali udobne postelje lahko izbereš idealen sef oziroma trezor, ob tem pa ujameš najboljšo kombinacijo kakovosti in cene.

Pri izbiranju najustreznejšega sefa ali trezorja v prvi vrsti upoštevaj mesto njegove postavitve. Nato slednje prilagajaj razpoložljivemu prostoru in izberi temu najprimernejše dimenzije. Naslednji med najpomembnejšimi nakupnimi kriteriji je zagotovo kakovosten material izdelave, s katerim zagotoviš kar se da najboljšo varnost, neuničljivost, dolgo obstojnost, nosljivost in stabilnost. Vsekakor pred končnim dejanjem na blagajni upoštevaj tudi, kakšen tip opreme posamezni proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki zagotavljajo ter kakšno vrsto, stopnjo zaščite dosežeš z ravno njihovimi sefi in trezorji.

Pokaži več
216 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka