Stojala za dežnike

(196 izdelkov)

Marsikdaj, predvsem v zasneženih zimskih in spomladanskih ter jesenskih deževnih dneh, se zgodi, da v dom prinašamo premočene dežnike. Da ne bi razmočili vseh prostorov, dežniki pa ne bi razmetani ležali po tleh, je pred hišnim pragom dobro zagotoviti stojala za dežnike.

Stojalo za dežnike je ustvarjeno in v hišo oziroma stanovanje postavljeno z namenom poskrbeti za suh in kar se da čist vhod. Z raznovrstnimi velikostmi, oblikami in barvami pa lahko poskrbiš tudi za dekoracijo in popestritev predsobe ali hodnika.

Pri stojalih za dežnike upoštevaj višino, premer in masivnost. Dimenzije prilagajaj razpoložljivosti prostorov, manjše in s tem bolj racionalne lahko postaviš celo v kot ali med omare in regale. Upoštevaj kakovosten material izdelave, najboljša izbira je predvsem nerjaveče jeklo. Vse pogostejša so tudi stojala za dežnike, polirana do visokega sijaja, najbolj prepoznavna in klasična pa so takšna s pravokotnimi luknjicami. Prednost zagotovo predstavljajo tista stojala za dežnike, ki vsebujejo še snemljivo odcejalno korito iz umetne mase. Pri vsem tem upoštevaj še tiste, ki zagotavljajo zaščito robov za preprečevanje poškodbe tal.

Barve poljubno lahko prilagajaš ostalemu pohištvu in notranji opremi svojega doma, med pestro tržno ponudbo pa se najpogosteje uvrščajo aluminijasto srebrna, modra, rdeča, svetlo siva, črno siva ter klasična bela in črna stojala za dežnike.

Na ceneje.si opravi nakup hitreje, prihrani čas za hojo po trgovinah oziroma se ubrani prenagljenim odločitvam. Z le nekaj kliki preglej pestro ponudbo stojal za dežnike in se odloči za najprimernejši prostor svojih dežnikov. S tem poskrbi za urejenost, prepreči razmočenost tal, istočasno pa poskrbi za novo dekorativno svežino svojega vhoda.

Pokaži več
196 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka