MEDEX CITRUSLIM ZA ZMANJŠANJE TELESNE MAŠČOBE, 60 KAPSUL

Ponudba za izdelek MEDEX Citruslim, 60 kapsul

PLAČILO PO POVZETJU: Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba za tovrstno storitev zaračunava provizijo, ki ni obračunana na računu. In sicer: - za znesek odkupnine do 98,00 € zaračuna 0,98 € provizije, - za znesek odkupnine od 98,00 € do 501,00 € zaračuna 1% od vrednosti in - za znesek nad 501,00 € zračuna 5,01 €. PLAČILO Z DEBITNO OZ. KREDITNO KARTICO: Omogočamo plačila s karticami Maestro, Activa Maestro, Mastercard, Eurocard, Visa, Visa Electron, Diners Club PLAČILO Z MONETO:

Hitra dostava na dom v roku 24 ur ob naročilu do 12. ure. Ugodna poštnina in brezplačna dostava ob nakupu nad 50 EUR.


Citruslim za zmanjšanje telesne maščobe, 60 kapsul

Citruslim je povsem naraven izdelek, ki klinično dokazano vpliva na zmanjšanje telesne teže, pospeši presnovo nakopičenih odvečnih telesnih maščob ter povečuje telesno zmogljivost. Dokazano pomaga do vitkejšega pasu, trebuha in bokov – vse to brez neželenih učinkov!

Kapsule Citruslim vsebujejo edinstveno patentirano aktivno učinkovino Sinetrol, ki je povsem naraven izvleček pomaranče, rdeče pomaranče, grenivke in gvarane. Kontrolirano mediteransko okolje ter skrbno izbrani sadeži zagotavljajo izdelku Citruslim najvišjo kakovost, varnost in učinkovitost.

Klinično dokazano je vzajemno delovanje citrusov in gvarane pri pospeševanju izgorevanja odvečnih maščobnih zalog in zniževanju telesne teže.

Sodelujoči v klinični študiji so po 3 mesecih izgubili kar 5,6 kg odvečne teže ter 15,6 % odvečne telesne maščobe, celo brez sprememb življenjskega sloga. Ob uživanju izdelka Citruslim se je koncentracija maščob v krvi povečala za kar 300%, kar resnično dokazuje učinkovito sproščanje nakopičene maščobe iz maščobnih celic v kri, kjer je na voljo kot vir energije.

Kontrolirano mediteransko okolje ter skrbno izbrani sadeži zagotavljajo
izdelku Citruslim najvišjo kakovost, varnost in učinkovitost.

tehnični podatki

Cuin CX0020534C
Proizvajalec MEDEX
Količina tablet / kapsul 60
Oblika dodatka tablete / kapsule
Teža vsebine (g) Ni podatkov
Volumen vsebine (ml) Ni podatkov

Garancijske pogoje za MEDEX CITRUSLIM ZA ZMANJŠANJE preveri pri ponudniku. Slika za MEDEX CITRUSLIM ZA ZMANJŠANJE je lahko simbolična.