MEDEX CITRUSLIM ZA ZMANJŠANJE TELESNE MAŠČOBE, 60 KAPSUL

Pred nakupom preveri lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
na zalogi

Ponudba za izdelek MEDEX Citruslim, 60 kapsul

PLAČILO PO POVZETJU: Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba za tovrstno storitev zaračunava provizijo, ki ni obračunana na računu. In sicer: - za znesek odkupnine do 98,00 € zaračuna 0,98 € provizije, - za znesek odkupnine od 98,00 € do 501,00 € zaračuna 1% od vrednosti in - za znesek nad 501,00 € zračuna 5,01 €. PLAČILO Z DEBITNO OZ. KREDITNO KARTICO: Omogočamo plačila s karticami Maestro, Activa Maestro, Mastercard, Eurocard, Visa, Visa Electron, Diners Club PLAČILO Z MONETO:

Hitra dostava na dom v roku 24 ur ob naročilu do 12. ure. Ugodna poštnina in brezplačna dostava ob nakupu nad 50 EUR.


Citruslim za zmanjšanje telesne maščobe, 60 kapsul

Citruslim je povsem naraven izdelek, ki klinično dokazano vpliva na zmanjšanje telesne teže,...


Citruslim za zmanjšanje telesne maščobe, 60 kapsul

Citruslim je povsem naraven izdelek, ki klinično dokazano vpliva na zmanjšanje telesne teže, pospeši presnovo nakopičenih odvečnih telesnih maščob ter povečuje telesno zmogljivost. Dokazano pomaga do vitkejšega pasu, trebuha in bokov – vse to brez neželenih učinkov!

Kapsule Citruslim vsebujejo edinstveno patentirano aktivno učinkovino Sinetrol, ki je povsem naraven izvleček pomaranče, rdeče pomaranče, grenivke in gvarane. Kontrolirano mediteransko okolje ter skrbno izbrani sadeži zagotavljajo izdelku Citruslim najvišjo kakovost, varnost in učinkovitost.

Klinično dokazano je vzajemno delovanje citrusov in gvarane pri pospeševanju izgorevanja odvečnih maščobnih zalog in zniževanju telesne teže.

Sodelujoči v klinični študiji so po 3 mesecih izgubili kar 5,6 kg odvečne teže ter 15,6 % odvečne telesne maščobe, celo brez sprememb življenjskega sloga. Ob uživanju izdelka Citruslim se je koncentracija maščob v krvi povečala za kar 300%, kar resnično dokazuje učinkovito sproščanje nakopičene maščobe iz maščobnih celic v kri, kjer je na voljo kot vir energije.

Kontrolirano mediteransko okolje ter skrbno izbrani sadeži zagotavljajo
izdelku Citruslim najvišjo kakovost, varnost in učinkovitost.

tehnični podatki

Cuin CX0020534C
Proizvajalec MEDEX
Količina tablet / kapsul 60
Oblika dodatka tablete / kapsule
Teža vsebine (g) Ni podatkov
Volumen vsebine (ml) Ni podatkov

Garancijske pogoje za MEDEX CITRUSLIM ZA ZMANJŠANJE preveri pri ponudniku. Slika za MEDEX CITRUSLIM ZA ZMANJŠANJE je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.

Ostale cene

Lekarna Žužemberk
16,62 €

Ponudba za izdelek Citruslim za zmanjšanje telesne maščobe, 60 kapsul

Plačilo z gotovino: - po povzetju: Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu. - ob prevzemu: Po obravnavi naročila vam pošljemo sporočilo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Stroške naročenega blaga ne poravnate v lekarni, pač pa plačate predhodno s položnico (po predračunu) preko vašega internetnega bančništva oziroma lahko tudi na banki oziroma pošti. Kako izpolnete položnico je prikazano spodaj. Plačilo po predračunu: Pri plačilu po predračunu se vam izpiše predračun in vzorec položnice za plačilo. Položnico lahko plačate preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša in je zato tudi najbolj zaželena. S plačilom počakajte, da vaše naročilo preide v stanje "V obdelavi". Po opravljenem plačilu lahko pošljete potrdilo o plačilu. Tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Podatki za pla

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Za vsa naročila do 15. ure, se bomo potrudili, da bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava pošiljk se vrši vsak delavni dan. V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, vam Pošta pusti obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo dvignete v navedeni enoti Pošte Slovenije. V primeru, da zaloga poide ali izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem nemudoma obvestili ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila (4. korak naročila). Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti. Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici. Stroški dostave Glede na višino nakupa nudimo popuste