Kdo smo in kaj želimo?

Vodilna platforma za primerjalno nakupovanje v regiji!

Ceneje.si je največji slovenski portal za primerjalno nakupovanje z več kot 400 sodelujočimi spletnimi trgovinami, preko 1.000.000 dnevno aktivnimi ponudbami in več kot 600.000 uporabniki mesečno. S tem smo najbolj relevanten vir informacij za slovenske potrošnike tako za nakupe na spletu kot v fizičnih trgovinah.

Portal Ceneje.si deluje pod okriljem podjetja Ceneje d.o.o., ki upravlja tudi druge vodilne spletne platforme za primerjalno nakupovanje v regiji: Jeftinije.hr, Idealno.rs in in Idealno.ba, ki omogočajo iskanje trgovcev ter primerjavo izdelkov in cen tudi na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini. V regiji z nami sodeluje že skoraj 1.000 spletnih trgovcev, mesečno pa nas obišče okrog 1.200.000 različnih uporabnikov.

Spletnim trgovcem ponujamo urejen kanal, na katerem lahko konkurirajo na bolj transparenten način. Naše skrbno strukturirane kategorije vam pomagajo doseči prave uporabnike in na spletno stran pridobiti kakovosten promet z visoko stopnjo konverzije. Poseben poudarek posvečamo spodbujanju rasti manjših spletnih trgovin, ki jim pomagamo pri premagovanju ovir pri vstopu na tržišče.

Objavite svoje izdelke na ceneje.si in izboljšajte prodajo!

Z objavo vaših izdelkov na ceneje.si pridobite:

  • najboljši trenutek za prodajo: ponudbo prikažete le uporabnikom, ki jo v tistem trenutku aktivno raziskujejo
  • visoko kakovostne obiskovalce, ki so pripravljeni na nakup vašega izdelka
  • optimalno investicijo: plačate na klik (CPC) in le v primeru, da obiskovalca preusmerimo na vašo spletno stran

Poglobljeno razumemo trende povpraševanja in vedenja potrošnikov, zato vam omogočamo, da izkoristite trend nakupovanja v pravem trenutku!

Objavite svojo ponudbo na ceneje.si! Izpolnite obrazec in naš svetovalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.