Nakupi na obroke

Cena
MIN MAX

Znamka

371806 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Ceneje.si/nakupi-na-obroke je spletna stran, kjer so na enem mestu zbrani izdelki tistih spletnih trgovin, ki nudijo nakup izdelkov na obroke. Nakupi na obroke so vse bolj priljubljena oblika plačevanja za izdelke. Kako najti trgovine, ki nudijo obročno odplačevanje? Do Ceneje.si/nakupi-na-obroke enostavno dostopaš s klikom na »Nakupi na obroke« na vrhu začetne strani Ceneje.si. Zatem se odpre Ceneje.si/nakupi-na-obroke, kjer so prikazani vsi artikli vseh slovenskih spletnih trgovin, ki imajo na Ceneje.si objavljene svoje izdelke in omogočajo Leanpay obročno odplačevanje.

Kaj sploh je obročno odplačevanje in kako plačilo na obroke deluje? To je oblika potrošniškega kredita, le da je povsem enostavno, hitro in brez tveganja. Pogodbo za obročno odplačevanje skleneš kar preko spleta na računalniku ali telefonu v treh minutah. Nakupe na obroke lahko sklepajo vsi, ki so polnoletni s stalnim prebivališčem v Sloveniji, imajo slovensko državljanstvo in debetno ali kreditno kartico, ki omogoča plačila na spletu.

Obrestna mera za Leanpay plačila na obroke je jasno navedena v ponudbi pri vsakem trgovcu, drugih stroškov za sklenitev pogodbe za kreditno odplačevanje ni. Leanpay nakupi na obroke je ena izmed najbolj transparentnih oblik potrošniškega kreditiranja.

Izdelke lahko obročno odplačuješ 6, 12, 18, ali 24 mesecev, znesek nakupa, ki ga lahko odplačaš na obroke pa je odvisen od tvoje kreditne sposobnosti. Obročno odplačilo lahko opraviš za izdelke s ceno med 200,00 EUR in 3000,00 EUR. To vrsto potrošniškega kredita lahko odplačaš tudi predčasno, pri tem pa ni treba plačati pogodbene kazni. Nadomestilo le ne sme presegati 1% zneska predčasno odplačane glavnice, če želiš poplačati kredit več kot eno leto pred dospelostjo kreditne pogodbe. Če je do dospelosti pogodbe za nakup na obroke 1 leto ali manj, pa nadomestilo ne sme presegati 0,5% zneska predčasno odplačane glavnice.

Kategorije izdelkov za katere je nakup na obroke še posebej priročen in uporaben so Avdio & Video, Avto Oprema, Dom & Vrt, Foto, Računalništvo in Telefonija, saj gre za izdelke z višjo nakupno ceno. Enostavna sklenitev pogodbe za nakup na obroke ti ne bo izsušila denarnice, temveč se bo izdelek odplačeval enakomerno v izbranem časovnem obdobju.

Nakup stanovanjske opreme, pohištva je stresen dogodek in finančno velik zalogaj. Z Leanpay obročnim odplačevanjem lahko na primer nakupiš večino pohištva takoj in ga postopoma odplačuješ tekom 24 mesecev. Si želiš novega televizorja? Leanpay ti omogoči takojšen nakup in postopno odplačevanje na obroke.

Na Ceneje.si posebni strani za izdelke z obročnim odplačevanjem lahko enostavno brskaš za izdelki s pomočjo kategorij in filtrov, ki ti sproti vračajo željene rezultate. Ko najdeš pravi izdelek in želiš opraviti nakup na obroke, klikneš na gumb »V trgovino«, kjer lahko kot možnost plačila izbereš »Leanpay – plačilo na obroke«. Izbrati moraš le še želeno število obrokov (6, 12, 18 ali 24). Pri vnašanju podatkov, ki so potrebni za oceno kreditne sposobnosti je pomembno, da so podatki resnični in točni, saj lahko napačni ali lažni podatki pomenijo takojšnji odstop od kreditne pogodbe ter kazensko in odškodninsko odgovornost.

več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka