• Opis trgovine
  • Trgovine
  • Dostava
  • Plačilni pogoji
aša naloga in cilj je ponuditi res kakovostno alternativo in dati strankam drugo izbiro!« Že 21 let številna podjetja in velike trgovske sisteme oskrbujemo s tonerji lastne blagovne znamke ter opravljamo servisne storitve za tiskalnike. Z načinom obnove, kot ga izvaja naše podjetje, za 80 odstotkov zmanjšamo količino odpadkov, kar bistveno pripomore k razbremenjevanju okolja. Vaša garancija na naš izdelek velja 6 mesecev. Z lastno proizvodnjo in sodobno embalažo prodiramo na trge Evropske unije in na Hrvaško. Alternativ je na stotine, vse od odličnih do zelo slabih. Skupaj z velikimi korporacijami dokazujemo, da je naša vrhunska alternativa učinkovita. In to ne šele od včeraj, ampak že več kot dve desetletji. To nam uspeva le po zaslugi ogromnega truda in razvoja novih in drugačnih tehnologij. V skladu z okoljevarstveno politiko podjetja nudimo brezplačno zbiranje in odvoz iztrošenih potrošnih materialov. Naše stranke jih odlagajo v lične zbirne kartone, katerih odvoz je brezplačen.
LEMIT Plus
Šmarjeta 16a
3272 Rimske Toplice
T: 00386 3 733 82 00
E: info@lemit.si
LEMIT plus d.o.o.
Šmarjeta 16a
3272 Rimske Toplice
T: 03 7338 200
E: info@lemit.si
PE Ljubljana
Bežigrad 6
1000 Ljubljana
T: 01 23 45 390
E: info@lemit.si
Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner. Za vsa naročila do 12.00 ure, se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena iz skladišča ali pripravljena na prevzem v roku 24 ur (pod pogojem, da je blago na zalogi).

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za dostavo izven Slovenije nas prosim povprašajte). V nobenem primeru LEMIT plus d.o.o. ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da
Splošni pogoji:
Pošta Slovenije, banke in mobilni operaterji uporabnikom za vsako plačilo obračunajo provizijo skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev podjetja LEMIT plus d.o.o..

Plačilo s predhodnim nakazilom na TRR:
Naročeno blago lahko na katerikoli spletni banki, banki ali Pošti Slovenije plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja LEMIT plus d.o.o.. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba