PolnaKahlica

BARBARA SMILJAN S.P.

Betnavska cesta 11

Maribor

t: 031 742 031

e:

w: https://polna-kahlica.si

Ideja in želja po spletni trgovini sta bili prisotni dalj časa. Dokončno je projekt dozorel ob trenutku, ko smo bili tudi sami postavljeni pred izzive nakupa otroške opreme. Naša štručka je pridno rastla prav tako pa tudi naša želja po razstavnih prostorih, saj sem sama bila vedno skeptična glede materialov in dejanskega izgleda izdelka, ki ga naročiš preko spleta.
Vedno več se je pojavljalo povpraševanj kot tudi vprašanj: ali je izdelek mogoče kje videti? Tako smo se odpravili v lov za razstavnim prostorom in tako je prišlo do odločitve, da nastane trgovina Polna Kahlica v kateri bo prevladovala predvsem in samo otroška oprema.
Pri izbiri poslovnih partnerjev in prodajnih izdelkov je prevladovalo vodilno vprašanje: kaj bi sami uporabljali? kot tudi priporočila zadovoljnih prijateljev ob nakupu kakšnega izdelka, tako, da je veliko prodajnega programa preizkušenega tudi praktično.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GOLD Ekspres in GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroške dostave nosi vedno kupec.
Poštnina znaša 3,90€ za vrednost izdelka do 250,00€; 2,90€ za vrednos izdelka do 350,00€; 1,90€ za znesek izdelka do 500,00€. Za vrednost izdelka nad 500,00€ je poštnina brezplačna! Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, ki je naveden ob posameznem izdelku ali storitvi, najkasneje do 30 dni od potrditve naročila, razen v izrednih primerih kadar blago ali storitev ni na zalogi pri ponudniku niti pri dobavitelju.
Za potrditev naročila se smatra dan vidnega prejetega nakazila. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil na naslov, ki ga je kupec navedel za prevzem ob naročilu. Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem na samem sedežu podjetja v delovnem času kateri je naveden med pogoji poslovanja ali kontaktnimi informacijami!
Maksimalna teža na posamezni paket je 50kg. V kolikor paket ali skupek paketov presega 50kg je pošiljko potrebno poslati v dveh ali več paketih oziroma glede na večjo težo pošiljke ravnati v skladu s pogoji pogodbenih partnerjev za dostavo pošiljk.
OPOZORILO: V kolikor ob dostavi paketa opazite že vidne poškodbe embalaže, kartona, škatle, ... vas prosimo, da že ob prevzemu podate zahtevek dostavljalcu za škodni zapisnik.
CENA POŠTNINE PO SLOVENIJI (glede na vrednost izdelka):
- od 0,00€ do 250,00€ znaša poštnina 3,90€
- od 250,00€ do 350,00€ znaša poštnina 2,90€
- od 350,00€ do 500,00€ znaša poštnina 1,90€
- nad 500,00€ je poštnina brezplačna!
OPRAVLJAMO DOSTAVO POŠILJK TUDI PO EVROPI (cene se določajo individualno glede na težo paketa in državo dostave). Cene dostave v EU države so navedene spodaj v tabeli. Prav tako so navedeni časi dostave. Čas dostave se šteje od odpreme iz GLS centralnega skladišča v Sloveniji!
Načini plačila
z nakazilom na račun po ponudbi/predračunu
s plačilom ob prevzemu
s Pay pal-om (dodatno se zaračuna 5% vrednosti plačila )
s Diners Club kartico
z obročnim plačilom do 24 obrokov z Diners Club kartico
s potrošniškim kreditom banke NLB (do 84obrokov) - za komitente in nekomitente
s Točkami zvestobe (kako jih pridobite invnovčite si preberite v zavihku TOČKE ZVESTOBE)
Nakup z DINERS CLUB kartico je mogoč le za imetnike novih kartic! Obnakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna2,1% vrednosti plačila. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatnozaračuna 3,5% vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev sedodatno zaračuna 3,5% vrednosti plačila (diners dodatno zaračuna za sklenitevkredita).
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški innavodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno inmogoče. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnihnapakah obvestiti prodajalca v 8 dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov gledepravilnosti izdanih računov ne upoštevamo. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je velektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakemtrenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).
Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Ceneveljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, koponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksiraniin veljajo tako za ponudnika kot za kupca.
Pokaži več

PolnaKahlica kategorije izdelkov

Seznam izdelkov trgovine PolnaKahlica. Poišči najboljšo ponudbo za izdelek, ki ga kupuješ.
593 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov
Stran 1 / 29

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

Vprašaj na forumu FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

Strinjati se moraš s pogoji uporabe.

® 2017 Ceneje d.o.o.