Napiši mnenje o trgovini

Vitalabo.si

VitalAbo d.o.o.

Saaz 99

Paldau

t: 00386 41 290 589

e: slovenija@vitalabo.com

w: https://www.vitalabo.si

Vitalabo je odprl svoja virtualna vrata januarja 2006. Naši cilji so že od samega začetka zajemali ponudbo izdelkov najvišje kakovosti ter zagotoviti vašo popolno zadovoljstvo.
V naši ponudbi morate najti prehrambene dodatke za zdravje, šport in wellness. Vse izdelke lahko kupite po razumni ceni in z brezplačno dostavo v vse članice EU! Naše izdelke prodajamo izključno preko spletne trgovine in prav zaradi tega stoji podpora kupcem in oseben stik z našimi obiskovalci na prvem mestu.
V kolikor ni drugače dogovorjeno, se dostava izvaja iz centralnega skladišča Vitalabo v Avstriji na naslov, ki ga je navedel kupec.
V kolikor Vitalabo brez svoje krivde dobavo naročenih izdelkov ne more izvesti, zaradi neizpolnitve pogodbenih obveznosti s strani dobaviteljev, lahko Vitalabo odstopi od naročila kupca. Kupec bo o odstopu od naročila nemudoma obveščen. V kolikor naročila kupcu ni mogoče dostaviti, ker kupec na navedenem naslovu ni dosegljiv pa čeprav je bil ta o času dostave
Plačilo s kreditno kartico:
Pri nas lahko udobno plačate s kreditno kartico. Sprejemamo MasterCard, Visa in Diners. Pri plačilu s kreditno kartico, se znesek računa odtegne takoj, ko se uspešno zaključi proces naročanja. Odteg zneska se uredi tudi v primeru, če izdelkov nimamo na zalogi in se ti dostavijo v roku nekaj dni. Vaši osebni podatki kreditne kartice so šifrirani s SSL - s pomočjo tega visokostandardnega varnostnega sistema je vaš nakup s kreditno kartico varen. Več informacij na
Pokaži več

Vitalabo.si kategorije izdelkov

Seznam izdelkov trgovine Vitalabo.si. Poišči najboljšo ponudbo za izdelek, ki ga kupuješ.
Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin spodaj označiš "nisem robot".

User: 54.224.18.114 514933228

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2017 Ceneje d.o.o.