Pihala - Nasveti

Komentarji

Pred 7 leti

YAMAHA PREČNA flavta YFL-211

YAMAHA PREČNA flavta YFL-211

Priporočam. Zelo uglašena kljunasta flavta, ma nemški prijem, kar men še posebno ustreza. Zelo prijazna za igrat, zvoki so zlo kakovostni, sicer drugačni kot pr kovinskih, ampak men je ta bol všeč, se mi zdi bol naraven.

Pred 7 leti

MOECK 1023 sopranska kljunasta flavta

MOECK 1023 sopranska kljunasta flavta

Odlična kakovost, všeč mi je ker je lesena, pogost jo nosim s sabo sploh v naravo, kjer se mi zdi da izjemno lepo paše v ambient. Ko sem bil mlajši sem jo igral tud v glasbeni šoli, zato lahko rečem tud, da daje izjemno melodične zvoke.

Pred 7 leti

YAMAHA PREČNA flavta YFL-211

YAMAHA PREČNA flavta YFL-211

Kupil sem jo, ker ima zamaknjeno tipko G, zato jo lažje igram. Moram pohvalit njen izgled, mam jo že kar neki časa pa se še zmeri sveti kot takrat ko je bla nova. Njen zvok je zelo sproščujoč, zato jo rad pogosto igram. Zagotovo je vredna nakupa.

Igranje in nakup glasbil

Glasbila in glasbena oprema je na voljo v različnih glasbenih trgovinah, ogromno pa je tudi ponudbe rabljenih glasbil, ki jih najdete v različnih slovenskih oglasnikih ali na spletnih straneh s tovrstno ponudbo. Pred nakupom glasbila razmislite predvsem o tem, kateri inštrumen...

preberi več

Pihala

Odločitev za nakup pihala zahteva nekaj priprave in znanja, saj so inštrumenti kot je flavta, klarinet ali saksofon zelo dragi in nihče si ne želi takšnega, ki ne bo dobro zvenel.

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2021 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka