Vse v enem (multifunkcijski) - Nasveti

Kako izbrati multifunkcijski tiskalnik?

Tiskanje, skeniranje in kopiranje v eni napravi? Danes je to tehnološki standard za vse multifunkcijske naprave. Vendar ni tako enostavno izbrati pravega. Razlikujejo se po načinu in kakovosti tiskanja ter možnostih povezovanja s pametno elektroniko.

preberi več

Kako najbolj pametno izkoristiti digitalni bon '22?

Digitalni bon je dobroimetje v vrednosti 150 €, ki ga lahko unovčite do 30. 11. 2022 za nakup računalniške opreme. Boni so namenjeni šolajočim otrokom, dijakom in študentom za spodbujanje digitalne vključenosti.

preberi več

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno.

preberi več

Kako izbrati tiskalnik?

Ali tiskaš le občasno ali pa več dokumentov na dan, na trgu so tiskalniki za vsakršno uporabo. Pomagali ti bomo pri orientaciji, da za tiskanje ne porabiš več, kot je potrebno.

preberi več

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že isti dan, praktično nepredstavljiv. Toda, tehnologija je omogočila velik napredek - spletno nakupovanje je postalo izjemno učinkovito, hitro in enostavno.

preberi več

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajočih mesecev. A kaj vedno predstavlja češnjico na praznični torti povezanosti in naklonjenosti? To je širok nasmeh na obrazu ob prejemu tistega popolnega, čisto ...

preberi več

Črnilo, ko ga potrebujete! HP Instant Ink sedaj na voljo na 35 trgih, vključno s Slovenijo

Pametna, priročna in trajnostna rešitev Instant Ink modernizira vašo izkušnjo tiskanja na domu in hibridnega tiskanja z naročniško storitvijo, ki omogoča prihranke do 70 %

preberi več

Izberi dobro multifunkcijsko napravo

S pojavom multifunkcijskih naprav tiskalniki, skenerji in faksi počasi tonejo v pozabo, saj so večopravilne naprave odlična izbira tako za občasno uporabo kot delo v domačem kabinetu. Uporabniki, ki prvič kupujejo tovrsten pripomoček, imajo pogosto težave pri izbiri, saj se mo...

preberi več

Nakup multifunkcijske naprave

Je vaša računalniška mizica premajhna za vse stvari, ki jih potrebujete? Ste že razmišljali o nakupu nove, večje mize? Bi želeli zmanjšati količino računalniških pripomočkov in ohraniti vse možnosti, ki vam jih ti računalniški pripomočki nudijo?

preberi več

5 stvari, ki jih je potrebno vedeti pred nakupom tiskalnika

Kupovanje tiskalnika ni več lahka odločitev.  Danes je tehlologija na področju tiskanja zelo razvita in na tržišču je veliko različnih vrst tiskalnikov. Spodaj je opisanih 5 stvari, ki vam bodo pomagale do dobre odločitve pri izbiri printerja.

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka