Dom & Vrt - Nasveti

PROSTI ČAS NA VRTU: Kako ga kvalitetno preživeti in s čim izpopolniti?

Pomlad je. Vsi že nestrpno želimo čim več časa v dnevu preživeti zunaj. Nekaterim je dovolj sprehod v parku ali kolesarjenje po manj urbanih delih, nekateri srečneži pa lahko ves ta čas preživijo na svojem vrtu.

več

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno.

več

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že isti dan, praktično nepredstavljiv. Toda, tehnologija je omogočila velik napredek - spletno nakupovanje je postalo izjemno učinkovito, hitro in enostavno.

več

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajočih mesecev. A kaj vedno predstavlja češnjico na praznični torti povezanosti in naklonjenosti? To je širok nasmeh na obrazu ob prejemu tistega popolnega, čisto ...

več

Domače pisarne - kako opremiti pisarno doma za produktivno delo

Kakovostna oprema za pisarne doma. Uredite si praktičen in simpatičen delovni kotiček oziroma domačo pisarno s pohištvom Alples. Bogata izbira pohištva.

več

Kupuješ zunanje pohištvo za popolno uživanje na vrtu? Preveri, kdaj se ti splača v nakup!

Aprila in maja se največ kupcev odloča za nakup novega vrtnega pohištva, pričakujemo povečanje povpraševanja tudi do 250 odstotkov. Tudi ti nakupuješ pohištvo za vrt? V nasvetu preberi, kdaj so cene najnižje in kateri modeli so letos najbolj vroči!

več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka