Dom & Vrt - Nasveti

Si v fazi prenove doma?

Zdi se, da je z novim letom prišel čas za izpolnjevanje prvih novoletnih zaobljub. Si med tistimi, ki so iz seznama prioritet črtali obisk fitnesa in si namesto tega zadali prenovo doma?

več

Usnjene sedežne garniture – razkošno udobje

Katere besede vam pridejo na misel, ko nekdo omenja usnjene sedežne garniture? Klasika, prestiž, dolga življenjska doba? Zagotovo! Usnjene sedežne garniture so vse to in še več. Prostoru dajejo razkošen videz, poskrbijo za udobje in pričarajo občutek dekadentnosti.

več

Kako izbrati pravo sedežno garnituro?

Dnevna soba je v domu zagotovo prostor, ki je v prvi vrsti namenjen druženju. Prav zaradi tega je pomembno, da je všečna, funkcionalna in udobna. Oprema dnevnih sob je raznolika ter izredno podvržena okusu in slogu stanovalcev. Zagotovo pa je eden najpomembnejših elementov v v...

več

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno.

več

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že isti dan, praktično nepredstavljiv. Toda, tehnologija je omogočila velik napredek - spletno nakupovanje je postalo izjemno učinkovito, hitro in enostavno.

več

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajočih mesecev. A kaj vedno predstavlja češnjico na praznični torti povezanosti in naklonjenosti? To je širok nasmeh na obrazu ob prejemu tistega popolnega, čisto ...

več

Domače pisarne - kako opremiti pisarno doma za produktivno delo

Kakovostna oprema za pisarne doma. Uredite si praktičen in simpatičen delovni kotiček oziroma domačo pisarno s pohištvom Alples. Bogata izbira pohištva.

več

Katero sedežno garnituro kupiti?

Dnevna soba ne more biti moderna brez kakovostne sedežne garniture. Ne glede na to ali bo namenjena počitku za vso družino, za enega ali dva člana, mora biti najprej predvsem udobna. Iščeš kotno sedežno garnituro ali garnituro v obliki črke U? Mora biti zložljiva za namestitev...

več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka