Komentarji

Pred 6 meseci

PHILIPS LED TV 49PUS7503/12

PHILIPS LED TV 49PUS7503/12

Imam ga že nekaj časa. Včasih dela ali pa tudi ne. YouTube med drugim sploh ne dela. Drugič bom raje kupil raje drugo firmo.

NASVET Avdio & Video
23. 11. 2016 14:51:39

POVEŽI SVOJ TV ZA ŠE VEČ ZABAVE

1/2
2/2

Televizorji nam dandanes nudijo že presenetljivo veliko vsebin, ki daleč presegajo tradicionalne TV programe. Da bi lahko kar najbolje izkoristili svoj televizor, je pomembno, da se seznanimo tudi z njegovimi možnostmi povezljivosti

Z izhodi USB do več zabave

Televizorji nam ponujajo širok nabor možnosti povezovanja, ki razširi možnost njihove uporabe. Najpogosteje uporabljeni vhodi oz. izhodi za priključke so zagotovo USB. Ti nam omogočajo, da s televizorjem povežemo pomnilnik USB s poljubnimi vsebinami. Novejši televizorji navadno nudijo od 2 do 3 izhode USB, kar pomeni, da nismo omejeni zgolj z eno možnostjo povezovanja USB, ampak jih lahko hkrati koristimo več. 

Preko izhoda lahko med drugim povežemo tudi fotoaparat in tako prezrcalimo najljubše fotografije na veliki zaslon. Pri pametnih televizorjih, kjer lahko zaradi uporabe aplikacij ali snemanja vsebin potrebujemo dodaten prostor za hranjenje datotek, lahko preko izhoda USB povežemo zunanji disk, ki nam omogoči več prostora za še več zabave.

Preko izhoda USB je možno povezati tudi predvajalnik MP3 in tako predvajati najljubše skladbe preko TV. 

HDMI za več kakovostnega združevanja 

Vhodi HDMI na televizorju omogočajo, da prenašamo slikovne in zvočne signale iz naprav, kot na primer predvajalnik DVD ali Blu-ray in tudi prenosnega računalnika. HDMI prenaša nestisnjene signale in tako pri prenosu iz vira na televizor zagotavlja najvišjo kakovost. Televizorji danes vsebujejo od 3 do 4 vhode HDMI in nam tako omogočajo raznoliko hkratno povezovanje z različnimi napravami.

Pametno povezovanje   

V dobi pametnih televizorjev je postalo pametnejše tudi povezovanje. Z raznolikimi možnostmi, ki jih ponujajo televizorji z operacijskim sistemom Android, ki ga je kot prvi v Evropi v svoje televizorje integriral Philips, lahko brezžično povezujemo svoje pametne naprave

Ena od teh možnosti je na primer funkcija Google CastTM, ki omogoča, da preprosto delimo vsebine s pametnega telefona ali tablice, ki imata OS Android/iOS, na zaslon pametnega televizorja. Vaša mobilna pametna naprava lahko postane tudi daljinski upravljalnik. Philipsovi televizorji imajo aplikacijo Philips TV Remote, ki pametni telefon ali tablico spremeni v daljinski upravljalnik z vsemi možnostmi od preklapljanja med kanali do nastavljanja glasnosti. 

 

Več o Philipsovih televizorjih najdeš na philips.si/tv, aktualne novosti, nasvete in nagradne igre pa spremljaj na Facebook strani Philips TV Slovenija.

 

Nasvet pripravil: Philips

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba