NASVET Računalništvo
30. 11. 2015 10:00:50

NAŠI UPORABNIKI SI ZA PRAZNIKE ŽELIJO ...

1/2
2/2

V času pred novoletnimi prazniki nas je na www.ceneje.si zanimalo, kaj si letos želijo naši uporabniki. Obstaja veliko najrazličnejših seznamov daril, ki naj bi razrešili dilemo, kaj podariti za božič in novo leto. Pa se tam res najde tisto, česar bo najbolj vesela naša boljša polovica, otroci in ostali bližnji? Preveri v nadaljevanju!
 

5 stvari, ki si jih za praznike želijo naši uporabniki:

1. tehnične napravice

Med najboljšimi idejami za praznična darila lahko pogosto zasledimo različne tehnične izdelke in očitno bo res držalo, da s takim darilom ne moreš zgrešiti. Naši uporabniki si letos pod novoletno smrečico želijo Nexus 6p, Nexus 5x, Iphone 6, SD kartico za telefon, ...

2. praktična darila

Bojda stvari, ki jih obdarjenec tako ali tako potrebuje v vsakdanjem življenju, niso primerna za praznično obdarovanje. Že res, da se praktično morda zdi dolgočasno, a med novoletnimi željami smo zasledili veliko praktičnih stvari, med drugim tople pisane nogavice, spalko, likalnik za lase in družabne igre. 

3. vrednostni bon

Čeprav se to darilo marsikomu zdi neosebno, z vrednostnim bonom obdarjenec dobi točno tisto, kar potrebuje. Volk sit in koza cela :)

4. čokolado

Povsem preprosto darilo, za katero ti ni treba pregloboko poseči v denarnico. Klasika, ki očitno vedno deluje!

5. nematerialno darilo

Veliko naših uporabnikov navaja, da si za praznike želijo vse kaj drugega kot materialne stvari. Največkrat smo zasledili zdravje, nekateri pa si v novem letu želijo, da končno dobijo službo. 

 

Si še vedno brez idej, kaj podariti letos? Tukaj poišči prava darila:

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka