Komentarji

Pred 3 leti

TFA vremenska postaja "Spring", črna

TFA vremenska postaja Spring, črna

Super vremenska postaja! Obenem tudi dovolj pregledna, da nanjo lahko vidijo stari starši, ki jim vid že malce peša. Je pa res, da ni med najcenejšimi. Preden se odpravim na kolesarski izdlet pa vedno preverim tudi radarsko sliko padavin http://www.slotopvreme.com/radarska-slika-padavin/ Na tak način me nikoli ne ujame slabo vreme :D

Novoletna darila za pametnejši dom

9. 12. 2014 09:52:46

Revolucija pametnih domov se šele dobro pričenja, verjamemo pa, da bo nekega dne praktično vse v našem domu povezano z internetom. Hladilnik ti bo na primer na TV poslal obvestilo, da je zmanjkalo mleka, luči pa bodo utripale, če so vhodna vrata ostala po nesreči odprta. Zankrat se moramo zadovoljiti z le nekaterimi pametnimi napravami, ki pa nam lahko precej olajšajo življenje - pametnimi termostati, garažnimi vrati in celo zobnimi ščetkami ter posteljami. Glede na to, da se bližajo novoletna obdarovanja, smo zate spodaj pripravili nekaj »pametnih« idej za darila.

Izberi vremensko postajo za darilo komu od bližnjih, ki želi imeti VREME VES ČAS POD NADZOROM - KLIKNI TUKAJ!

1. Pametni kavni aparat: Običajni aparati za kavo so na tržišču na voljo že dolgo let, a pametne različice ti omogočajo nadzor nad aparatom preko telefona ali tablice. In kar je najbolje – da vključiš kavni aparat, ti odslej ni treba več vstati iz postelje!

2. Pametna osvetlitev: Uporabnik lahko osvetlitev v svojem domu upravlja iz oddaljenega mesta, posebna aplikacija mu na primer omogoča prilagajanje barv in jakosti osvetlitve. Morda se na prvi pogled to zdi draga alternativa, a dolgoročno lahko celo zmanjša račun za elektriko.

3. Pametni sistem za zalivanje: Skrbi za zdravo in ravno prav zalito trato ter preko pametnih škropilnikov sestavlja urnike zalivanja po meri glede na vremenske pogoje, sezono in lokalno vrsto prsti. Poleg tega pripomore tudi k varčevanju z vodo.

4. Pametna vremenska postaja: Vsem meteorološkim navdušencem ponuja lokalno specifične vremenske podatke na dlani – omogoča spremljanje temperature, vlažnosti, ogljikovega dioksida in drugih elementov tako znotraj kot zunaj hiše.

5. Pametni termostat: Najbolj napredne različice uporabniku omogočajo, da se začnejo bivalni prostori, ko se približa določeni razdalji od hiše, ogrevati ali hladiti, odvisno od vremenskih pogojev v tistem letnem času. Nekateri termostati ponujajo tudi možnost obveščanja, ko kdo od družinskih članov prestopi prag hiše.

Mi že komaj čakamo na še več pametnih naprav, pa ti?

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba