Inovativni načini za polnjenje pametnega telefona

15. 11. 2014 10:00:21

S tem, ko je uporaba pametnih telefonov omrežila vsa področja našega življenja, je postalo vprašanje različnih načinov polnjenja mobilnih naprav vse bolj pereče. Danes moramo polnilec jemati s seboj praktično vsepovsod in tudi doma lahko pogosto pride do prepirov, kdo bo zvečer polnil svoj telefon. Želiš preizkusiti bolj zabaven način za ohranjanje polne baterije svoje pametne naprave?

KLIKNI TUKAJ IN IZBIRAJ MED SKORAJ 600 RAZLIČNIMI POLNILCI IN BATERIJAMI ZA PAMETNE TELEFONE!

image

Na trgu obstaja cela paleta inovativnih naprav, ki polnjenje dvigujejo na povsem nov nivo. Medtem ko se nekatere še vedno poslužujejo navadnega kabla, so druge korak naprej in se ponašajo s sposobnostjo polnjenja na sončno svetlobo, toploto in celo preko poganjanja kolesa.

Svoj pametni telefon lahko odslej polniš z elegantnim prenosnim pripomočkom, medtem pa uživaš v hladni pijači ali vročem napitku. Si ne predstavljaš kako? Preveri sliko zgoraj in vse ti bo postalo jasno!

Če hočeš ubiti dve muhi na en mah, si lahko omisliš edinstven polnilec v obliki bonsaja. Z njim namreč pridobiš lepo dekoracijo, hkrati pa s pomočjo svetlobe napolniš svoj mobilni telefon.

Iščeš okolju prijazen način polnjenja telefona? Prava rešitev zate se morda skriva v polnilcu v obliki sončnice, ki ga postaviš v bližino okna in s pomočjo sončne celice na vrhu izkoristiš brezplačno solarno energijo.

Okolju prijazen je tudi inovativen polnilec, v katerega natočiš vodo in ga namestiš na kuhalno ploščo, nato pa naprava med vretjem vode toploto pretvarja v električno energijo, ki napolni telefon.

Če se na pot pogosto odpraviš s kolesom, lahko nanj namestiš dinamo sistem, preko katerega z lastnim poganjanjem pedal proizvajaš energijo, s katero napolniš mobilec.

Se ti polnjenje telefona še vedno zdi dolgočasno in nadležno opravilo?

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka