Pametna izkušnja televizorja s sistemom Android

23. 11. 2016 14:31:38

V vsakdanu nas spremlja vedno več pametnih naprav, ki izboljšujejo kakovost bivanja. S takšno mislijo so bili zasnovani tudi Philipsovi televizorji Smart TV s sistemom Android – za izkušnjo, ki presega meje tradicionalne uporabe televizorja.

Televizorji s sistemom Android prinašajo najboljše iz dveh svetov. Dostopamo lahko do vseh storitev Google, Cloud TV, do več filmov in iger  vse to na velikem TV-zaslonu. Operacijski sistem Android poskrbi za tekočo obdelavo pri brskanju, klepetanju in pomikanju po najljubših aplikacijah. Dostop do trgovine Google Play™ in brskalnik Chrome™ omogočajo še več zabave in večjo uporabnost našega televizorja, dostop do Google Music, Google Movies in kanala YouTube™ pa še dodatno razširi raznolikost vsebin, do katerih lahko odslej dostopamo kar prek TV. S takšno izbiro televizor počasi, a zanesljivo prevzema osrednjo mesto pri domači zabavi, v katero zlahka povabimo tudi naše najdražje brez drenjanja pred majhnimi zasloni ali v manjših prostorih.

Prednost televizorjev s sistemom Android je tudi v povezovanju z drugimi pametnimi napravami z enakim (ali drugim) sistemom. Z namensko aplikacijo lahko televizor uporabljamo kot brezžični zaslon, da vsebine s pametnega telefona ali tabličnega računalnika zrcalimo na veliki zaslon in si tako zagotovimo večje užitke ob gledanju.

Z aplikacija Cloud Explorer dostopamo do računa Dropbox™ in si tako ogledujemo ali izmenjujemo najljubše fotografije in videoposnetke; preprosto in funkcionalno, saj ne potrebujemo dodatnih medijev za shranjevanje in izmenjavanje datotek. Izkušnja Smart TV s sistemom Android izpopolni našo izkušnjo gledanja televizije in ji prinese dodatne razsežnosti.    

Več o Androidnih TV najdete tukaj in na strani Facebook Philips TV Slovenija.

Avtor nasveta: Philips

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba