Komentarji

Pred 2 letoma

auna Moving 120 PA-Anlage 2x8" Woofer 60/200

auna Moving 120 PA-Anlage 2x8 Woofer 60/200 W max. VHF-Mikrofon USB SD BT AUX mobil (PAS5-Auna Moving-120)

Ravnokar sem ga dobil in sem zelo zadovoljen zelo dober zvok in kvaliteta Dosti muzike za malo denarja Zelo dobro razmerje cena / moč

Pred 5 leti

GENIUS zvočnik SW-HF 5.1 6000 31730022101

GENIUS zvočnik SW-HF 5.1 6000 31730022101

Zvočniki so odlični. Priporočam bolj za uporabo v dnevni sobi kjer lahko lepo razporediš zvočnike, ker se zvok razporedi po prostoru in lepše zveni. Glede zvoka, zvok je odličen, če ima kdo rad malo bolj glasno je to prava stvar za njega. Zvočniki se priključijo preko dva kabla (plus in minus) v glavno enoto. Glede teh črnih blazinic na zvočnikih, meni niso bile všeč in sem jih enostavno snel. Zelo priročno je da dobiš zraven daljinec, ampak me moti zaslon na glavni enoti saj se zelo slabo vidi (odvisno na kateri višini imate glavno enoto). Ta komplet zvočnikov je težek približno 20kg (ni napisano na tej strani). Zvočnike toplo priporočam.

Pred 6 leti

GENIUS zvočnik SW-HF 5.1 6000 31730022101

GENIUS zvočnik SW-HF 5.1 6000 31730022101

Res močni zvočniki, svetujem toplo njihov nakup, ker so kot prvo zelo poceni in kot drugo zelo dobri. Fajn je res, da je sistem 5.1, ker prej sem mel 2.1 in je gromozanska razlika od prej do zdej. Zvočnike sem primerno razporedil in dajo res polno sobo zvoka, ko da bi bil u kinu.

Kako vzpostaviti domači hi-fi sistem?

25. 09. 2014 09:51:13

Svet domačih hi-fi sistemov je lahko za avdiofile še kako konfuzen. Katere zvočnike kupiti in kakšno postavitev izbrati? Nihče si ne želi zapraviti velike količine denarja za to, da je zvok na koncu slab. A brez skrbi, vse kar moraš storiti je, da slediš spodnjim nasvetom in tako iz svojega avdio sistema "iztisneš" kar največ.

KLIKNI TUKAJ IN ŽE PRED NAKUPOM MED SEBOJ PRIMERJAJ RAZLIČNE MODELE IN ZNAMKE HI-FI ZVOČNIKOV!

1. Najprej razmisli o svoji obstoječi glasbeni knjižnici. Določi svoje navade pri poslušanju glasbe in jih razvrsti v različne žanre. Ko se odpraviš v trgovino po nove hi-fi zvočnike, lahko tako prodajalcu natančno poveš, kakšne zvrsti glasbe nameravaš poslušati, in nato temu skupaj prilagodita nakup.

2. Postavitev je bolj pomembna, kot se ti morda zdi. Dobro razmisli o prostoru, kamor nameravaš postaviti zvočnike. So tam morebitne ovire, ki bi lahko vplivale na kakovost zvoka? Če zvočnike na primer postaviš blizu oken, lahko miza, stoli in druga oprema ovirajo zvok na poti do tvojega ušesa. Poslikaj prostor in nato fotografije pokaži prodajalcu v trgovini z avdio opremo, saj ti lahko tako najbolj konkretno svetuje.

3. Vzemi si čas, da najdeš pravo ravnovesje moči. Gre ze enega najbolj pomembnih korakov pri nakupu hi-fi zvočnikov; če odšteješ lep kup denarja za močne zvočnike, ti pa nato popolnoma preglasijo relativno majhno dnevno sobo, zvok zagotovo ne bo takšen, kot si želiš. In na drugi strani, prešibki zvočniki ne morejo lepo zapolniti prostora z zvokom, posledično pa izgubiš tiste sladke zvočne podrobnosti, na katere prisegajo vsi avdiofili.

4. Poskrbi za udobno namestitev med poslušanjem glasbe. Ko enkrat izbereš ustrezne zvočnike, je čas, da temu primerno prilagodiš tudi opremo v tvojem domu. Pomembno je, da zvočnike ne postaviš tako, da je poslušanje nerodno in neprijetno, zato poišči namestitev, ki je udobna, a hkrati naj hi-fi oprema ne postane dominanten element v sobi.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba