Kako popestriti dogajanje v domači spalnici? Z zabavno erotično igrico!

16. 09. 2014 10:27:26

Obstajajo trenutki, ko so erotične igre za pare še kako priročne – ob hladnih večerih, ko je zunaj slabo vreme, ali preprosto takrat, ko želita nekaj dodatnega razburjenja v vajinem razmerju. A katero igrico sploh izbrati? Spodaj smo zate pripravili nekaj zanimivih idej.

image

Želiš nekoliko začiniti odnos s svojim partnerjem? KLIKNI TUKAJ IN HITRO PREVERI ZANIMIVO PONUDBO EROTIČNIH IGER ZA ODRASLE!

Igra Advanced SEX Techniques temelji na podobni tehnologiji kot priljubljeni Twister. Zavrtita vrtljiv gumb in radovedno počakajta na ukaz, kaj morata početi skupaj. Igra ti ponuja aktivnosti v treh kategorijah: čutna predigra, erotična predigra in spolni položaji.

Sexual Roleplay je igrica igranja vlog, ki vključuje več deset kart z različnimi erotičnimi scenariji. Morda se bosta s partnerjem prelevila v zdravnika in bolnico ali pa morda v hotelskega gosta in sobarico.

Erotično igrico Dirty Minds lahko igrata dva para ali pa partnerja sama. V njej igralci spoznavajo, da njihove misli morda le niso tako "čiste", kot se jim je prvotno zdelo. Vsekakor to ni igra za tiste, ki hitro zardijo, a vseeno gre po podatkih raziskav za eno najbolj priljubljenih igric tudi pri bolj zadržanih parih.

Erotična igra Discover Your Lover je, tako kot pove že njeno ime, namenjena boljšemu spoznavanju partnerja preko razburljivih, živahnih in drznih vprašanj ter nalog, s katerimi se partnerja zbližata tako na romantični in čustveni kot tudi spolni ravni.

Zelo priljubljene so različne erotične igrice s kockami, kot je na primer Loverspremium, ki vključuje tri kocke; rožnata označuje del telesa, črna dejanje, ki ga mora igralec izvesti, bela pa lokacijo.

Trg ponuja tudi nekaj za vse, ki prisegajo na miselne igre. Različica igrice Loaded Questions za odrasle predstavlja inteligentno vrsto družabne igre, pri kateri se vsa vprašanja osredotočajo na spolnost. Namenjena je 3 do 6 igralcem, komplet pa vsebuje igralno podlago, kocko in kartice, s pomočjo katerih izbiraš kategorije vprašanj.

Še vedno misliš, da je igranje družabnih iger v dvoje dolgočasno?

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka