S tablico do sprostitve po napornem dnevu

6. 09. 2014 09:00:10

Poznaš situacijo, ko si konec dneva preprosto rečeš »Danes je bilo pa vsega preveč«? Takrat je čas za sprostitev in zabavo, ki od tebe ne zahteva pretiranega napenjanja možganov. Seveda ti pri tem najbolj pomaga sprehod, fitnes ali kakšna druga oblika fizične aktivnosti, a glede na to, da živimo v dobi tablic in pametnih telefonov, ti tudi te naprave lahko prinesejo potrebno relaksacijo.

image

Če kupuješ tablico, a ne veš, katero izbrati, KLIKNI TUKAJ IN ŽE PRED NAKUPOM MED SEBOJ PRIMERJAJ RAZLIČNE NAPRAVE!

Na tablico si prenesi zabavne igrice. Danes je na voljo praktično neomejeno število različnih aplikacij, med katerimi vsakdo najde kaj zanimivega zase. A pozor! Izberi igrice, ki ti ne povzročijo dodatnega stresa, temveč ti pomagajo pri sprostitvi in oddaljitvi od vsakodnevnih težav.

Če ti ideja o igranju igric na tabličnem računalniku ne diši najbolj, je zate morda bolj primerna kakšna aplikacija, ki spodbuja umetniško ustvarjanje. Na izbiro so ti risanje, projektiranje, modeliranje in še marsikaj.

Ko najdeš svoje najljubše aplikacije, si na tablici hitro ustvari bližnjice do njih. Tako poskrbiš, da so na dosegu roke, kadarkoli potrebuješ sprostitev.

Relaksacija ti ne pomaga nič, če se ne umakneš v prostor, kjer ti je udobno. Premakni se nekam, kjer so vsi stresorji daleč stran. Če gre na primer za stres na delovnem mestu, zavetje poišči doma, v primeru da ne moreš kar tako oditi iz dela, pa najdi kotiček, kjer se lahko za kratek čas umakneš od drugih.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka