Do najboljše pametne ure v le nekaj korakih

3. 09. 2014 09:16:45

Velika tehnična imena, kot na primer Samsung in LG, v zadnjem času kot po tekočem traku predstavljajo pametne ure, ki so nekakšen spremljevalec pametnih telefonov. Medtem ko se ure razlikujejo glede na tehnične lastnosti in dizajn, je vsem skupni glavni namen – prenašanje informacij, od klicev in sporočil do obvestil socialnih omrežij, na tvoje zapestje. Boj med različnimi znamkami nosljivih naprav se je torej začel, a katera pametna ura je najboljša zate?

image

Se hočeš na klice javljati kar preko nosljive naprave na zapestju? KLIKNI TUKAJ IN PREVERI PONUDBO PAMETNIH UR!

Glede na to, da je večina pametnih ur zasnovanih kot nekakšen dodatek pametnemu telefonu, je združljivost s tvojo mobilno napravo ključnega pomena pri nakupu. Preveri torej, ali izbrana ura deluje v Android ali iOS sistemih ali morda v obeh.

Vsaka kvalitetna pametna ura te z vibracijami na zapestju opozori na dohodne klice, elektronsko pošto in SMS sporočila, da lahko hitro preveriš, ali je odgovor potreben takoj. A morda ti to ni dovolj – določeni modeli namreč ponujajo tudi integracijo s socialnimi omrežji, kot sta Facebook in Twitter.

Želiš, da tvoja pametna ura ponuja specifične aplikacije? Določeni modeli omogočajo na desetine različnih aplikacij, spet drugi so bolj osnovni. Razmisli tudi o drugih naprednih funkcijah, za katere želiš, da jih ura omogoča. Glede na to, da so v zadnjem času izjemno priljubljeni razni športni merilci, vse več proizvajalcev v naprave vključuje možnost spremljanja športnih aktivnosti.

Če hočeš personalizirati pametno uro, poskrbi, da izbereš takšno, ki omogoča prilagoditev videza, na primer menjavo paščka. Želiš iz pametne ure opravljati tudi odhodne klice? Veliko uporabnikov to enostavno pričakuje od naprave, a to je pravzaprav daleč stran od standardne opreme osnovnih modelov pametnih ur.

Ko poiščeš odgovore na vsa navedena vprašanja, iz nabora pametnih ur izberi tiste, ki vključujejo vse želene lastnosti, jih primerjaj med seboj in tako poišči najboljšo napravo.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka