Komentarji

Pred 6 leti

SKAKAČ - ŽENSKO TELO

SKAKAČ - ŽENSKO TELO

ja kaj je pa to?? a to je kao una dashbord shaker lutkica? zakaj naj bi bil ta skakač obvezna oprema v pisarni :)

Izbirate lahko med različnimi modeli sex lutke

30. 01. 2012 13:03:00

Sex lutke so še eden izmed erotičnih pripomočkov, ki so namenjeni spolni zadovoljitvi in jih lahko dobite v realni velikosti osebe. Izbirate lahko med različnimi modeli sex lutke, nekateri med njimi imajo dele, ki vibrirajo in jih lahko tudi nadomestite z drugimi deli. Sex lutka je na voljo kot celotno telo z obrazom ali pa samo kot intimni predel.

Nakup sex lutke je odvisen tudi od tega koliko ste za njo pripravljeni plačati. Cenejša sex lutka namreč deluje tako, da jo sami napihnete, izdelana je iz vinila, njena podoba pa ni najbolj realistična. Sex lutka ima intimni predel in spolovila izdelana precej robustno, primerne pa so le za nekajkratno uporabo.

Nekoliko dražje sex lutke so veliko bolj podobne dejanskim osebam in imajo tudi številne funkcije. Ponavadi so izdelane iz lateksa in imajo jedro izdelano iz pene, za boljši učinek pa lahko izberete sex lutko, ki ima določene dele telesa napolnjene z vodo.

Omenili smo torej sex lutke izdelane iz vilina in lateksa, najdražja pa je sex lutka iz silikona. Ta model lutke je obenem tudi najbolj realističen. Ne le da material zelo spominja na pravo kožo, lutke imajo tudi prave lase in lahko premikajo svoje roke in noge, zaradi česar jih lahko namestite v različne položaje.

Da bi bila spolna izkušnja s sex lutko čim bolj podobna pravi imajo nekatere sex lutke vibrajoče spolne predele, ki jih lahko obenem tudi odstranite in nadomestite z novimi. Določene lutke naj bi imele celo to funkcijo, da je njihova notranjost ogrevana. Modeli so vedno bolj izpopolnjeni, seveda pa je velik dejavnik tudi cena.

Sex lutka Swan je zelo priljubljena lutka med erotičnimi pripomočki. Gre za novo generacijo lutk, ki so dodelane do najmanjših podrobnosti. Sex lutka Swan je na voljo v različnih modelih, in sicer lahko izbirate med različnimi kožnimi odtenki, med štirimi velikostmi prsi, na voljo sta dva odtenka ustnic in različne barve las. Sex lutka Swan lahko leži, sedi ali stoji, njene odprtine pa vam omogočajo velik užitkov. Kot njeno slabo lastnost bi lahko omenili le visoko ceno, ki je nekaj tisoč evrov.

Erotični pripomočki kot so sex lutke, vibratorji, vaginalne kroglice in podobno so danes na voljo v vsaki erotični trgovini, kupite pa jih lahko tudi preko spleta.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba