Komentarji

Pred 6 leti

LELO vaginalne kroglice LUNA

LELO vaginalne kroglice LUNA

Luna kroglice so mi zelo pomagale pri treningu vaginalnih in mišic medeničnega dna. Včasih seksam tako, da jih imam med odnosom notri in so občutki res nori, čeprav zdaj ko imam natrenirane mišice, je tudi brez kroglic seks fenomenalen.

Okrepite nožnične mišice z vaginalnim kroglicam

7. 01. 2012 23:45:58

Ker so močne nožnične mišice ključnega pomena za zdravje ženske in za njeno spolno življenje, je zelo pomembno, da so dobro utrjene. Odličen način za to so vibracijske kroglice oziroma japonske kroglice, ki  jih vstavite v nožnico in nosite čez dan, vaše mišice pa se bodo krepile!

Za vaginalne kroglice se lahko odločijo ženske, ki bi rade okrepile svoje nožnične mišice, priporočljive pa so zlasti za ženske, ki so jim mišice zaradi poroda močno oslabele. Oslabljene mišice namreč vplivajo na kakovost spolnosti tako za njo kot tudi za njega.

Vaginalne kroglice bodo hitro prinesle zelo opazen napredek, ki ga boste najbolj  občutili med spolnostjo, ko se bo njegov penis zdel daljši in debelejši. Vibracijske kroglice so na voljo v različnih barvah in oblikah, povezane pa so z vrvico. Izbirate lahko med klasičnimi ali pa se odločite za vibracijske kroglice, ki bodo poskrbele za še več draženja. Kroglice se lahko vstavijo v nožnico, ali pa uporabite vaginalno analne kroglice.

Vaginalne kroglice ob gibanju povzročajo mehanske vibracije, izdelane pa so lahko iz plastike in prevlečene s silikonom ali lateksom, lahko so jeklene ali iz jantarja. Kar se tiče velikost kroglic, so najbolj priljubljene kroglice s premerom približno 4 centimetre. Seveda pa se lahko odločite tudi za manjše ali večje.

Ko se odločate za nakup, se prepričajte da vaginalne ali vaginalno analne kroglice nimajo nobenih robov, ki bi lahko poškodovali notranjost nožnice in da je njihova izdelava kvalitetna. Vibracijske kroglice se od klasičnih vaginalnih kroglic razlikujejo v tem, da imajo več nastavitev vibriranja. Izberete lahko vibracijske kroglice, ki jih upravljate preko stikala, ki deluje tako, da je s kroglicama povezan preko žice.

Nastavite lahko različne hitrosti vibriranja. Vaginalne kroglice so odličen erotični pripomoček, ki je poleg stimulaciji, namenjen tudi krepitvi nožničnih mišic, s katerim boste lahko popestrili vaše spolno življenje in povečali intenzivnost orgazma.

Glede na to, da je na trgu danes izbira zelo pestra, odločitev za nakup ne bo težka. Med različnimi materiali, velikostmi, oblikami in barvami izberite tiste, ki  bodo najbolj ustrezale vašim željam.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba