S pomočjo humorja in interneta do velikosti partnerkinih hlačk, nedrčka in drugega spodnjega perila

3. 01. 2012 19:28:49

Izbirate darilo za partnerko, a nimate nobene pametne ideje? Se vam zdi, da ima že vse kar potrebuje in ni več nič takega, s čimer bi jo lahko presenetili? Jo sprašujete o njenih željah, a prav, da bo zadovoljna s tistim kar dobi in noče izdati ničesar?

Potem bo najbolje, da izberete spodnje perilo, saj je prav spodnje perilo tisto, ki ga ženske vedno potrebujemo in smo ga večinoma vedno vesele. Lahko podarite hlačke, tangice ali nedrček, lahko pa kombinirate tudi različne komplete iz vseh naštetih stvari in tako popestrite večer obema.

Hlačke, tangice in nedrček so lahko odlično darilo. Problem nastane predvsem takrat, ko ne poznate partnerkinih velikosti in mer, saj lahko v takšnem primeru kupite premajhno ali preveliko oblačilo in ob tem lahko kakšno žensko tudi užalite, če je zelo občutljiva glede teh stvari.

Do pravilnih velikosti za hlačke, tangice in nedrček ter tudi ostalo spodnje perilo lahko pridete na dokaj enostaven način. Lahko se na humorističen način pošalite, tako da partnerko postavite v takšen položaj, da vam bo sama povedala pravilne velikosti določenega kosa spodnjega perila in pri tem ne bo posumila, da ji želite spodnje perilo podariti ob tisti priložnosti, ki se bliža.

Drugi način je tudi ta, da partnerko direktno vprašate, kakšna je njena velikost določenega kosa spodnjega perila in pri tem tvegate, da bo partnerka izvedela za vaše naklepe. S tem uničite čar presenečenja, a če sta že dolgo skupaj, potem je odkrit pogovor ter smiseln nakup tistih reči, ki jih potrebuje, precej bolje vložen denar kot nakup stvari, ki jih ne potrebuje.

Večinoma smo ženske tudi precej izbirčne glede vseh oblačil, enako velja tudi za spodnje perilo. Če je tudi vaša partnerka takšna, da ji ni vseeno kaj obleče, potem morate dovolj dobro poznati tudi njen okus in biti prepričani v to kar kupujete. Če niste prepričani, da ji bo izbrano spodnje perilo všečno, se raje odpravite nakupovati skupaj z njo, saj bo tudi takšnega darila precej bolj vesela kot vašega presenečenja, če ji le-to ne bo všeč.

Tudi njen okus lahko izvohate z le nekaj domišljije in tudi to lahko izvedete s pomočjo humorja in interneta. Na vsaki spletni strani, kjer je predstavljeno spodnje perilo, si lahko skupaj ogledata več izdelkov in vam partnerka pokomentira, če ji je nekaj všeč ali ima odpor proti nekaterim rečem.

Te izdelke lahko poiščete tudi na Ceneje.si, saj je predstavitev ponudb spodnjega perila tudi pri nas izjemna. Ker so predstavljeni različnih ponudniki, imate tako na eni strani zbrane različne izdelke in ni potrebe po brskanju in iskanju več različnih strani.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba