Masažni aparati so zelo praktični za domačo uporabo

19. 12. 2011 18:51:59

Masažni aparati so zelo praktični za domačo uporabo in s pomočjo katerih lahko po napornem delovniku sprostite vaše mišice in bolečine v hrbtu in utrujenih stopalih. Med seboj se masažni aparati razlikujejo po tem za kateri del telesa so namenjeni, po ceni in funkcijah, ki jih nudijo.

image

Masažni aparati imajo številne pozitivne učinke na vaše telo in dobro počutje. Z uporabo določenih masažnih aparatov lahko odpravite celulit, pospešite prekrvavitev, odpravite bolečine v mišicah in poskrbite za boljše počutje. Ker si ne more vsak na nekaj dni privoščiti masaže, je masažni aparat za stopala ali masažni aparat za hrbet odlična naložba. Ker je na trgu danes zelo pestra izbira različnih proizvajalcev različnih masažnih aparatov določite najprej svoj cenovni razred in pa osnovne funkcije, ki jih od aparata potrebujete.

Masažni aparat za noge bo poskrbel, da se bo sprostilo vaše celotno telo,  večina pa ima različne načine masiranja. Izbirate lahko med različnimi stopnjami masaže, masiranje z vibriranjem ali program intervalne masaže. V masažni aparat za noge natočite vodo, ki jo aparat ogreje in v katero potopite svoja stopala. Za občutek pravega welnessa imajo nekateri vgrajeno tudi osvetlitev.

Masažni aparat za stopala bo pospešil prekrvavitev v enem izmed najbolj pomembnih delov telesa, ki vpliva tudi na pravilno delovanje vseh ostalih telesnih organov. Izberite takšnega, ki ponuja tako imenovano 'tapping' masažo, sicer pa je na voljo tudi masažni aparat za noge s katerim lahko masirate tako stopala, meča kot tudi gležnje.

Še en del telesa v katerem se rade pojavijo bolečine, je hrbet. Masažni aparat za hrbet je za to odlična izbira za vse, ki se pogosto soočate s temi zdravstvenimi težavami in ne veste kako jih odpraviti. Od sedenja vsak dan v službi skoraj vsak kdaj čuti bolečine v hrbtu. Masažni aparat za hrbet naj ima več stopenj intenzivnosti masiranja. Odločite se lahko za takšnega, ki je lahek in enostavno prenosljiv in ga tako lahko uporabljate tudi med odmori v službi. Za uporabo doma pa je primeren tudi masažni aparat za hrbet, ki ga oblečete kot jopič, način masaže pa izberete s pomočjo daljinskega upravljalnika.

Masažni aparati so priporočljivi za vse, ki se želijo po napornem dnevu sprostiti, zlasti pa za tiste, ki imajo zdravstvene težave, veliko sedijo ali se intenzivno ukvarjajo s športom.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka