Telefoniranje med vožnjo je nevarno. Uporabite brezžične slušalke!

16. 12. 2011 13:52:25

Tudi vi preživite ogromno časa v avtomobilu? Vsak dan tvegate in se med vožnjo pogovarjate po telefonu? Se zavedate, da s tem ogrožate sebe in druge udeležence v prometu, a kljub temu ne gre drugače? Se zavedate tudi tega, da vas kaj hitro lahko doleti policijska kazen, a vas tudi to ne prepriča?

image

Potem so vaši klici prav gotovo pomembni, saj morate na njih odgovoriti v vsakem primeru, pa naj gre za posel, družino ali kaj tretjega. Slušalke za telefon so torej tisti izdelek, ki ga nujno potrebujete, saj boste z njihovim nakupom hitro prihranili kakšno kazen, ki je precej višja od cene tega izdelka.

Poznamo različne slušalke za telefon. Bluetooth slušalka ali brezžična slušalka vam bo omogočala precej enostavno telefoniranje in kabel vas pri tem opravilu ne bo dodatno oviral. Slušalke za telefon, ki se preko kabla povezujejo z vašim mobilnim telefonom, so lahko precej moteče med vožnjo ter vas ovirajo še bolj, kot če jih ne bi uporabljali. Zato je bluetooth slušalka oz. brezžična slušalka takšna slušalka za gsm, ki vam bo služila najbolje in vam prihranila največ stresnih situacij med vožnjo.

Slušalke za telefon so primerne tudi pri kakšnih drugačnih opravilih, ne le med vožnjo avtomobila. Vsaka slušalka za gms vam omogoča, da so vaše roke proste in pripravljene za druga opravila. Tako se lahko ob uporabi slušalke za telefon nemoteno lotite še kakšne druge zadeve, npr. pripravi kosila ali pošiljanju elektronskih sporočil.

Pri skoraj vsakem opravilu pa vam bo bluetooth slušalka oz. brezžična slušalka služila precej bolje od navadne slušalke, saj so kabli ovira pri prav vsakem opravilu, brezžična slušalka za gsm pa vam takšnih težav ne bo povzročala.

Za takšno slušalko boste odšteli le nekaj evrov in v primerjavi z že eno samo policijsko kazijo je nakupna cena tega izdelka zanemarljiva. Pri nakupu bodite pozorni le na to, da je priklop slušalke ustrezen ter da bo ustrezala vašemu telefonu.

Danes vse slušalke uporabljajo isti priklop, tako da v primeru navadnih slušalk, ki jih s kablom povežemo na telefon, ne bo nobenih težav. Precej bolj pomembno je, da pred nakupom bluetooth slušalk preverite, če tudi vaš telefon omogoča bluetooth povezavo, saj bo v nasprotnem primeru vaš nakup nesmiseln.

Zaradi vse hujše konkurence pa je danes izjemno težko poiskati najbolj ugodnega ponudnika, z iskanjem in sprehajanjem po trgovinah pa lahko zapravite kar nekaj ur. Ne zapravljajte časa in uporabite Ceneje.si, saj boste tako na popolnoma enostaven način poiskali najcenejši in najkvalitetnejši izdelek.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka